Odp: Jedziemy do Wronek. - 20/05/2005 15:49
ehhh... dzieki ale ja gadaBem z kibicem pralek i mówil ze nie mozna poniewaz tylko w Szczinie mozna kupic? To orientuje sie ktos...
Odp: Jedziemy do Wronek. - 20/05/2005 19:06
No ladna ekpia sie szykuje, ludzie pytajacy sie o bilety mnie rozwalaja !! Nie prosciej kupic bilet w szczecinie i miec problem z glowy
Ja juz mam bilet na pociag i mam nadzieje ze ten bedzie ladna grupa jechac tym pociagiem o 14,05
No ladna ekpia sie szykuje, ludzie pytajacy sie o bilety mnie rozwalaja !! Nie prosciej kupic bilet w szczecinie i miec problem z glowy
Ja juz mam bilet na pociag i mam nadzieje ze ten bedzie ladna grupa jechac tym pociagiem o 14,05
pozdr
Patrz to tak jak mnie smieszy jak ktoś pyta ile masek jedzie pociągiem a ile samochodem...
a na dodatek nie potrafi w jednym poście zawzeć tego wszystkiego co chciał powiedzieć....ciekawe o kim tu mowa
Odp: Jedziemy do Wronek. - 20/05/2005 22:27
do tych 4 osob dodac trza jeszce:
-facet chodzacy po pociagu (wielka broda i ubior lata '80)i moiwacy piwko, piwko, piwko dla pana
-gruba, zezowata, wredna baba w 2 wagonie
-najebany student tez w 2 wagonie
-nacpane wiesnaki wracajace z baletow w Sz-nie : sztuk 5
-nie wiem jaki to pociag ale jesli jedzie nach Wroclaw to beda tez i skiny w liczbbie nie znanej
do tych 4 osob dodac trza jeszce:
-facet chodzacy po pociagu (wielka broda i ubior lata '80)i moiwacy piwko, piwko, piwko dla pana
-gruba, zezowata, wredna baba w 2 wagonie
-najebany student tez w 2 wagonie
-nacpane wiesnaki wracajace z baletow w Sz-nie : sztuk 5
-nie wiem jaki to pociag ale jesli jedzie nach Wroclaw to beda tez i skiny w liczbbie nie znanej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.