Odp: Wisła Płock - Pogoń - 06/12/2005 00:04
tak czytam czytam..i co te bzdury co piszecie maja zwiazek z meczem Pogoni z Wisła.P. Powklejajcie lepiej fotki jak niektorzy z nas sie zabawiali z prostytutka na sektorze w Płocku i pozniej stracili fane w kompromitujacy spsób...
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 06/12/2005 17:20
Jabym jednak radził jak najszybciej zapomnieć o tym meczu ( chyba kazdy wie o co chodzi - wiec juz sie nie rozpisujmy o tym ), a flage mam nadzieje ze kiedys sobie odbijemy.
tak czytam czytam..i co te bzdury co piszecie maja zwiazek z meczem Pogoni z Wisła.P. Powklejajcie lepiej fotki jak niektorzy z nas sie zabawiali z prostytutka na sektorze w Płocku i pozniej stracili fane w kompromitujacy spsób...
Dopowiedzenia ma najwiecej osoba ktorej tam nie bylo...
Dopowiedzenia ma najwiecej osoba ktorej tam nie bylo...
Dokładnie
aha..no mozna i tak wybrnąc z sytuacji.."ciebie tam nie było to na chu* sie interesujesz tym co sie stało" Dobra koniec tematu
dokładnie !! nie wiem czemu odrazu nastawiacie sie że bedzie tak źle ! Czy nasz prezez Antoni popełnił kiedyś jakąs pochopną decyzje ?? nie przypominam sobie
O kurwa...
Ja pierd...le, co za gosc
bez kitu chłopaczek normalnie chyba ma ciężkie dzieciństwo(Marcin07)...chyba Twoj prezes,dobrze pucujesz moze zatrudni Cie i bedziesz mu pomagal podejmowac te jego debilne decyzje....kur...skad tacy sie biorą??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
dokładnie !! nie wiem czemu odrazu nastawiacie sie że bedzie tak źle ! Czy nasz prezez Antoni popełnił kiedyś jakąs pochopną decyzje ?? nie przypominam sobie
O kurwa...
bez kitu chłopaczek normalnie chyba ma ciężkie dzieciństwo(Marcin07)...chyba Twoj prezes,dobrze pucujesz moze zatrudni Cie i bedziesz mu pomagal podejmowac te jego debilne decyzje....kur...skad tacy sie biorą??
Ja moge pracowac u Antka jako Doradca Sportowy chetnie bym mu pomogl swoimi DOBRYMI radami...pierwsze co ,kary finansowe na polowe zespolu za olanie mijajacej rundy a co
O kurwa...
Ja moge pracowac u Antka jako Doradca Sportowy chetnie bym mu pomogl swoimi DOBRYMI radami...pierwsze co ,kary finansowe na polowe zespolu za olanie mijajacej rundy a co
marcinek skąd ty sie wziołeś || randall tylko połowie zespołu.....
Następna rada SZUKAC MŁODYCH ZDOLNYCH ZAWODNIKÓW W NIŻSZYCH ligach regionu a nie w Brazyli
i co myslisz ze taki mlody zdolny zawodnik zapewni nam udzial w pucharach w tym roku? nie zartuj
EDIT: przypomnij sobie co sie dzialo za GONDORA, grupa mlodych zdolnych pilkarzy chcaca sie pokazac i wykazac grajaca za darmo podobno najwazniejsza byla chec pokazania sie i jak sie skonczylo? tacy zawodnicy nie sa w stanie wytrzymac presji a chcemy podobno miec puchary w przyszlym roku?? niema nic do stracenia a polacy za drodzy
Następna rada SZUKAC MŁODYCH ZDOLNYCH ZAWODNIKÓW W NIŻSZYCH ligach regionu a nie w Brazyli
i co myslisz ze taki mlody zdolny zawodnik zapewni nam udzial w pucharach w tym roku? nie zartuj
EDIT: przypomnij sobie co sie dzialo za GONDORA, grupa mlodych zdolnych pilkarzy chcaca sie pokazac i wykazac grajaca za darmo podobno najwazniejsza byla chec pokazania sie i jak sie skonczylo? tacy zawodnicy nie sa w stanie wytrzymac presji a chcemy podobno miec puchary w przyszlym roku?? niema nic do stracenia a polacy za drodzy
No chyba sam siebie oszukujesz jak tak piszesz. Polis masz racje może nie należy brać od razu takich z 4 ligi ale należy tak robić jak kiedyś lech poznan w ktorym bylo dobre zaplecze i mlodziez mogla sie rozwijac. Przeciez nie mozemy brac jakis weteranow ligi brazylijskiej i oczekiwac od nich ze pograja dla Pogoni bo ptak chce mistrzostwa - to absurd. Zreszta czy ktos czytal wywiad z Jaskulskim na konkurencyjnej stronie Pogoni - on wlasnie ma racje co do calej sytuacji w okół piłkarzy. a tak na marginesie Polis skocz do hydeparku i wypowiedz sie na temat fc Pogoni bo wiem że jesteś z lubelskiego a tam sie pojawil wlasnie taki temat o kibicach z lubelskiego.
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 07/12/2005 15:50
No doBra niech sprowadzi tych brazylijczyków ale tez młodych zdolnych Polaków..wiadomo ze Polacy od Brazylijczyków dużo mogą sie nauczyć...
No doBra niech sprowadzi tych brazylijczyków ale tez młodych zdolnych Polaków..wiadomo ze Polacy od Brazylijczyków dużo mogą sie nauczyć...
Od tych co sa sprowadzani do Szczecina to chyba tylko moga sie nauczyc tego jak targowac sie o wyzsze kontrakty i jak robic z siebie gwiazde bedac zerem...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.