Odp: Puchar Polski - 10/11/2005 21:45
Wyjazd udany pod kazdym wzgledem no moze poza wynikiem ale co do tego zdazylem sie juz przyzwyczaic.pozdro dla mr.allegro i w szczegolnosci dla montera
Odp: Puchar Polski - 17/11/2005 20:28
Ewentualny rewanż z Wisłą Płock chcą zrobić w Policach (rozumiem-remont murawy na Twardowskiego) we wtorek o g. 13 (NIE ROZUMIEM). Kto na ten (ewentualny) mecz przyjdzie!
Być może na czas remotu gdy bedzie instalowana murawa na Pogoni (takie kukułcze jajo od miasta, wybrali droższą i gorszą firmę) jeden mecz zostanie rozegrany w Policach.Mi jako Policzaninowi ten pomysł się podba, choć nie do końca, stadion przy siedleckiej, a tym bardziej przy piaskowej to nie to samo co Twardowskiego arena, nie ta atmosfera.
Niestety jeśli by do tego doszło, mecz był by rozegrany we wtorek o 13 (!)- termin na prawde chory, pewnie im chodzi zeby było jak najmniej ludzi...
Kto przyjdzie, a np ja zerwe sie ze szkoły
A tak na serio to o to im chodzi zeby jak najmniej ludzi przyszło i żeby było jasno, bo stadion an siedleckiej nie ma oświetlenia a to na piaskowej jest takie sobie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ewentualny rewanż z Wisłą Płock chcą zrobić w Policach (rozumiem-remont murawy na Twardowskiego) we wtorek o g. 13 (NIE ROZUMIEM). Kto na ten (ewentualny) mecz przyjdzie!
I o to chodzi, stadion w Policach az taki wielki nie jest
kto ma przyjsc to przyjdzie...,,jestesmy zawsze tam .."
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Puchar Polski - 20/11/2005 19:05
Orientuje się ktoś czy karnet obowiązuje jeszcze na mecz z Kujawiakiem, bo ja już mam 9 dziurek i nie wiem o co tu chodzi. Karnet miał być na całą rundę jesienną (oprócz meczu z Zagłębiem). Rewanż z Kujawiakiem to jeszcze runda jesienna, ale karnet obowiązuje czy nie?
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Orientuje się ktoś czy karnet obowiązuje jeszcze na mecz z Kujawiakiem, bo ja już mam 9 dziurek i nie wiem o co tu chodzi. Karnet miał być na całą rundę jesienną (oprócz meczu z Zagłębiem). Rewanż z Kujawiakiem to jeszcze runda jesienna, ale karnet obowiązuje czy nie?
Obowiązuje na Kujawiaka i jeśli przejdziemy do następnej rundy to na mecz z Wisłą Płock też.
Odp: Puchar Polski - 22/11/2005 19:16
ciekawe co bylo spowodowane tak szybka zmina Piotrka, pewno utrata bramki :/ szkoda 2:1 wchodzi Kujawiak ale licze ze Divecky wreszcie strzeli. No i Baniak na trybunach hehehe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.