To moj 2 wyjazdowy mecz, a 1 do Wronek, jade pociagiem. Panowie jadacy koleja trzymamy sie razem hehe w pociagu i we Wronkach chociaz moze ktos mi powie jak dojedziemy to tam bedzie jakas eskorta psow czy sami se idziemy na stadion bez zadnego przypalu , sorki za takie glupie pytanie ale nie wiem jak my zyjemy z tymi kibicami, jezeli wogole sa tam jacys w tej wiosce i czy bez problemow mozna se isc z szalikiem Pogoni tam na miescie
Biletow jeszcze nie kupilem na pociag ale to zrobie w piatek wieczorem, a moze jezeli ktos z was koluje busa i nie ma osob to bym byl chetny, moje gg 3224084 chociaz najlepiej to samemu sie popytac ale niestety jak sie olewa szkole i jest sie w technikum to na koniec trzeba walczyc i nie ma sie czasu
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/05/2005 08:25
tez w sumie mam pare pytan:
- czy moge wziac psa sasiadki ?
- a sasiadke ?
- mozna pic piwo Lech czy tylko Bosmana? (bo slyszalem ze sie bije kibicow MKSu pijacych Lecha)
- karkowke do Przytocznej funduje Antos czy Dejwid ?
- moge zapijac gorzka zoladkowa czy walimy bez popity ?
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/05/2005 10:34
- czy moge wziac psa sasiadki ? -Psów to ja bym na Twoim miejscu nie zabierała
- a sasiadke ? - zamiast sąsiadki zdecydowanie optowałabym za sąsiadem
- mozna pic piwo Lech czy tylko Bosmana? (bo slyszalem ze sie bije kibicow MKSu pijacych Lecha) - ja myśle, że jak weźmiesz Tyskie to nie będziesz się musiał bać
- karkowke do Przytocznej funduje Antos czy Dejwid ? - eeee to już musisz do klubu zadzwonić....
- moge zapijac gorzka zoladkowa czy walimy bez popity ? - to spytaj sąsiada
prosze o powazne potraktowanie moich pytan. - oj bardzo poważne
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/05/2005 11:20
- czy moge wziac psa sasiadki ? odp:Moim zdaniem to "psów" tam będzie pod dostatkiem więc po co kolejny
- a sasiadke ? odp:Jak ładna z miłą chęcią, U-96 powiedz gdzie mieszkasz to wpadne zaraz ją ocenie
- mozna pic piwo Lech czy tylko Bosmana? (bo slyszalem ze sie bije kibicow MKSu pijacych Lecha) odp:Osobiście proponuje Bosmana, albo jakieś ultimatum tak jak mówi paulinus - Tyskie
- karkowke do Przytocznej funduje Antos czy Dejwid ? odp:Myślę, że funduje Antoś ale w sklepie był Dejwid
- moge zapijac gorzka zoladkowa czy walimy bez popity ? odp:po co zapijać?
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
he he he A czy w Przytocznej woda będzie miała ok 18c? bo boje sie ze jak pojade to przy kompieli może być mi zimno,
A czy parking przy stadionie bedzie polany wodą bo martwie sie o umyty samochód?
Głupich pytan c.d.n
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/05/2005 22:23
a ja nie mam pytan hehehe tylko propozycje.mianowice nie chce mi sie wydawac sosu na bilet wiec moze wszyscy wejdziemy odrazu ?? heheheh
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.