Odp: Puchar Polski - 29/07/2009 19:38
No i koniec meczu...całe szczęście że wygraliśmy przynajmniej morale zespołu nie podupadnie..szkoda wysiłku który musieli włożyć w ten mecz w kontekście sobotniego meczu..Ale i tak jest Git poczekamy na jakąś obiektywną relacje i będzie wszystko wiadomo.Pozdro
A no możliwe, myślałem że jeśli ktoś jest niżej to gra u siebie. Jeśli masz rajce to przepraszam za błąd;]
Swoją drogą ciekawe czy Pyskaty, Woźniak i Hrymowicz usiądą na stałe na ławce. Ostatnio Janukiewicz w sparingach lepiej no i dzisiaj jak pisze ofi miał ważną interwencje. Po stronie Woźniaka padały gole dla Lechii i Magdeburga, a Hrymowicz grał niepewnie..
Ostatnio edytowany przez: Pit., 29 lipca 2009, 19:49 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 30/07/2009 12:50
A kibice którzy dotarli na Agrykola 8 jak oceniają Olimpie z punktu kibicowskiego. Chodzi mi czy podobał się wam nasz doping podczas tego meczu.
"Ta Historia Której Nikt Nie Dorówna , Dziś Legia Warszawa Wielka I Dumna" A ja kocham tanie wina......Tanie wina ze Szczecina
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.