Nie chciałbym bym zabrzmieć jako huraoptymista, ale poczekajmy mamy jeszcze 45 min a poza tym to mecz pucharowy zobacz na ławkę..Parzy Woźny, Pyskaty-mandrysz mówił o Priorytetach...O ocenę pokuśmy się po kilku ligowych kolejkach a nie od razu lament i narzekanie..
Dziuba po kontuzji do tego nie przepracował całego okresu przygotowawczego z Pogonią i raczej można było przewidzieć,że będzie potrzebował czasu by dojść do formy.
Zmiana: Dziuba Piotr (schodzi) - Lebedyński Mikołaj (wchodzi)
Ciekawy jestem powodów takiej zmiany...
Dziuba po kontuzji do tego nie przepracował całego okresu przygotowawczego i raczej można było przewidzieć,że będzie potrzebował czasu by dojść do formy.
Z tego co mi wiadomo Dziuba właśnie przepracował okres przygotowawczy u Nemeca i to bardzo ciężki okres, sam tak mówił w wywiadzie..
Ten meczyk może zweryfikować mocarstwowe plany na przyszłość co niektórych. Gramy w silnym składzie i przegrywamy,chyba zachłystnelismy sie wynikami sparingów.
75 min gry nas czeka, w 10 na 11stu - to istotne jest
taki pewny?
tak, czerwona w 29 min meczu, wiec to logiczne liczac doliczony czas
WALCZYC !
a ja obliczylem to inaczej: 45min 2 polowy plus ewentualna dogrywka,jesli wogole jest w tej czesci PP.
Odp: Puchar Polski - 29/07/2009 18:43
z tego co pamietam to kartki z pucharu nie licza sie w lidze
wprowadzili taki przepis bo kiedys specjalinie pilkarze lapali kartki
w ostatnim meczu przed pucharem by w pucharze odpoczac i byc gotowymna lige
chyba ze ostatnio sie cos zmienilo to prosze mnie poprawic
no właśnie coś za bardzo sie z nimi dziś męczą..Mamy przewage szkoda ze nie udało się tego zakończyć w regulaminowym czasie. No ale jest dogrywka...oby ze szczęsliwym dla nas zakończeniem.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.