Odp: Puchar Polski - 19/07/2009 09:17
czy to prawda ze nasz klub na to spotkanie zamowil tylko 200 biletow?? przeciez wiedza ze jest ogromne zapotrzebowanie...
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Puchar Polski - 19/07/2009 11:14
Mam dziwne przeczucie (obym się mylił), że nawet 200 kibiców Pogoni tam nie pojedzie - środek tygodnia i kawał drogi... Ale należy też spojrzeć na małą liczbę biletów z drugiej strony - przeciwnik ma mały stadion, a czytając ich forum zainteresowanie będzie ogromne ...
poza tym szykują oprawę:
"Bracia i Siostry, dużymi krokami zbliżamy się do inauguracyjnego meczu z Wigrami Suwałki i niezwykle prestiżowego spotkania z Pogonią Szczecin. Na spotkaniu z Pogonią pragniemy zaprezentować oprawę godną spektaklu. Niestety potrzebne do tego są odpowiednie fundusze. Już podczas środowego sparingu z Zatoką Braniewo zbieraliśmy pieniądze. Uzbieraliśmy 150 zł i 83 grosze. Jednak to jedynie kropla w morzu potrzeb.
Kibice z Elbląga mogą nam pomóc poprzez zakup 3ciej edycji wlepek w sklepie Exclisive Sport na pasażu. Mamy wakacje, rozklejajcie wlepki podczas waszych eskapad po kraju i zagranicą, nie zapominajmy również o obklejaniu Elbląga."
Odp: Puchar Polski - 19/07/2009 15:41
Dajcie spokój 200 biletów żenada minimum 500 powinni nam dać mimo że to będzie środek tygodnia to dużo ludzi pojedzie tak myślę
Odp: Puchar Polski - 19/07/2009 20:13
Na pewno jak zwrócicie się do naszego klubu (Olimpia) to otrzymacie dodatkowe bilety klatka jest wielkość połowy łuku czyli około 600 miejsc.
do tych co piszą na forum Olimpii (pozytywnie i negatywnie - nie szukamy na siłę przyjaciół i/lub wrogów) - Ogarnijcie się KURWA... i przestańcie!!
ta ogolnie osoby ktore beda pisac bzdury na forach innych klubow i zostana rozkminione czeka kara...
Ciężko będzie kogokolwiek rozkminić,bo większości z tych wypisujących bzdury na innych forach na wyjeździe nie uświadczysz. Internet jest ich królestwem,więc myślą,że mogą pisać wszystko co tylko chcą.
internet nie jest anonimowy chociaz niektorym moze sie tak wydawac...
do tych co piszą na forum Olimpii (pozytywnie i negatywnie - nie szukamy na siłę przyjaciół i/lub wrogów) - Ogarnijcie się KURWA... i przestańcie!!
ta ogolnie osoby ktore beda pisac bzdury na forach innych klubow i zostana rozkminione czeka kara...
Ciężko będzie kogokolwiek rozkminić,bo większości z tych wypisujących bzdury na innych forach na wyjeździe nie uświadczysz. Internet jest ich królestwem,więc myślą,że mogą pisać wszystko co tylko chcą.
internet nie jest anonimowy chociaz niektorym moze sie tak wydawac...
Odp: Puchar Polski - 23/07/2009 21:11
ogladales caly filmik? moze tylko ja tak mysle ale skoro jak to mowili poprzednicy w tym temacie ze po za L ,,jebac wszystkich,, to mi osobiscie wydaje sie troche dziwne ze w piesni chwalacej nasz klub no i braci z Warszawy pojawiaja sie kibice O.E .
Wydaje mi sie ze to wprowadza zamieszanie i np; inni mlodsi kibice moga sie dlatego dopytywac o co chodzi z OE jakie sa relacje,itd
Odp: Puchar Polski - 28/07/2009 07:51
a wszyscy lecą pociągiem czy poowa jak zawsze na własną ręke (zeby nie było ze w pociągu 50osób)?? i o której jest pociąg powrotny ?
a wszyscy lecą pociągiem czy poowa jak zawsze na własną ręke (zeby nie było ze w pociągu 50osób)?? i o której jest pociąg powrotny ?
wszyscy razem a powrot jest o 19.40 tylko trzeba bedzie przeprowadzic szturm na expres
Godzinę później jest pociąg pośpieszny,który przyjeżdza do Szczecina kilkanascie minut później,a jest o połowe tańszy.Nie lepiej zabrać się nim? Pytanie czysto techniczne,choć nie wiem,czy forum to odpowiednie miejsce na takie dyskusje...
to ten twoj wymarzony pociag :
Pospieszny , wagon bezpośredni, pociąg tylko z m.sypialnymi, pociąg z rezerwacją miejsc, pociąg niedostępny w komunikacji krajowej
Odp: Puchar Polski - 28/07/2009 16:23
Nie martwcie sie tu iloscia sprzedanych biletow bo to w zadnym stopniu nie odzwierciedla liczby chetnych osob na ten wyjazd..wiadomo ze 3/4 osob nie ma jak zakupic biletu bo godziny sprzedazy są jakie są pomijajac juz to ze sprzedawane sa tylko dziś. Ogarniac sie i na Elbląg marsz !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.