Sam jesteś baran i tyle ... I jeszcze Wisłę bronisz ...
[
NIie tylko baran ale i jasnowidz...na huj to Ciebie wołają, w debilny sposób to się wpisujesz, potrzebne takim baranom jak Ty, żeby mieli o czym pobiadolić
Odp: Puchar Polski - 14/05/2008 15:58
kur*a
Sam jestes baran
Jeszcze wisłe broni
banowac takie wynalazki jak royal
mnie to nie rusza
a wisla sie tylko bronila i dobrze robili
Jak zwykle gdy wpisze się swoją opinię, nie będącą po myśli niektórych, to jedyną odpowiedzią są bluzgi.
Debil, zbanować itp. Nie można wyrazić swojej w sumie bardzo delikatnej opinii?
Reakcje na poziomie 12 latków.
Przeczytajcie sobie forum Legii (Legialive) gdzie są opinie podobne do mojej, mówiące, że nie służyło to Legii ani SKLW co rzeczowo wyjaśnił w swoim poście tutaj np.Ga(L)a.
Najpierw pomyśl, później pisz. Jeśli masz do przekazania tylko prymitywne bluzgi to lepiej zamilcz. Szkoda słów na takie polemiki....
Odp: Puchar Polski - 15/05/2008 08:58
Oglądaliście wczoraj finał uefa?Kiedy My będziemy potrafili się tak zachować.Chyba nie doczekam takich czasów.Wczorajszy mecz oglądałem z nutką zazdrości ehhh
znaczy jak? wbiegniecie na murawe? da sie zalatwic
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ja mam takie same zdanie jak kolega, którego cytuję. Ten mecz miał udowodnić, że protestujący kibice mają powód by protestować i ośmieszyć zarząd KP . Ciężar organizacji wyjazdu wzięło na siebie SKLW, które CHCIAŁO POKAZAĆ, że są zdolni do tego by panować nad sytuacją na trybunach. Wszysttko było by zajebiście, gdyby nie rzucanie tych rac(Stowarzyszenie apelowało o trzeźwość i brak piro - na trybunach było odliczanie do odpalenia rac tak więc jestem ciekaw kto rozdawał racy i kto decydował, kto będzie odpalał te race). Po pierwsze, dla mnie jest to istny samobój Stowarzyszenia(nie pomoże tu nawet sytuacja gdzie szybko ogarnęli ludzi i zapobiegli większej zadymie) - mecz został przerwanyi i to nie zmienia faktu. Po drugie - takie incydenty nie pomagają w zalegalizowaniu piro u Nas na stadionach( kolejny argument, że race (jednak w pewnym stopniu) są niebezpieczne.
Po trzecie trud osób, które przygotowały zajebistą oprawę poszedł na marne i media zamiast pisać o extra oprawię piszą o czym piszą....
Wreście po czwarte ta pojebana trójca bez (L) w sercu utwierdziła się w swoich błędnych przekonaniach i mają argument w ręku by dalej nie organizować wyjazdów,podtrzymywać zakazy stadionowe itp.
Po prostu... szkoda, że się nie udało
Ps. Najeżdzanie na osoby, które patrzą na to z innej strony jak dla mnie trochę dziwne
Odp: Puchar Polski - 15/05/2008 14:55
po pierwsze royal i s_portowiec..pojebalo wam sie w glowkach,po drugie gdyby nie bylo potrzebne to by nie wybiegli, po trzecie..jezeli ktos ufa walterowi i iti ze sie cokolwiek zmieni jak kibice beda grzeczni-to wspolczuje mu...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Puchar Polski - 15/05/2008 15:14
ani ja ani s_portowiec nie jestesmy pojebnani to po pierwsze a po drugie jak chcą sie tłuc to niech sie tłukom zdala od normalnych ludzi i obiektu sportowego bo koms moze stac sie krzywda
Odp: Puchar Polski - 16/06/2009 18:15
mam takie pytanko dlaczego Pogon w zeszylm sezonie nie grala Pucharze Polskim na szczeblu regionalnym i czy bedzie grala w przyszlym sezonie w PP? jezeli tak to od ktorej rundy? dzieki z gory!
w tym sezonie nie graliśmy, bo grając w IV lidze, przegraliśmy w eliminacjach do PP na przyszły sezon z ... Flotą .
W przyszłym sezonie jako pierwszoligowiec powinniśmy grać normalnie w PP, tylko nie wiem od której rundy. Fajnie by było być czarnym koniem w PP, zabrnąć daleko i spotkać np. Lecha....
Odp: Puchar Polski - 16/06/2009 18:49
no wlasnie przeciez liczy sie chyba zawsze w ktorej lidze zespol gral w zeszlym sezonie. to oznacza ze liczymy sie jako II. ligowiec. a w pucharze graja chyba tylko zwyciescy ze szczeblow regionalnych i zeszloroczne zespoly z ekstraklasy i 1. ligi? ktos wie jak dokladnie to wyglada bo glupio by wypadlo znow nie zagrac w pucharze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.