jak dojechac na to boisko bo cos obilo mi sie o uszy ze mecz ten bedzie na mierzynie na ul Topolowej.
Na Mierzynie?! DD Spadłem z krzesła. Śmierdnica to osiedle Szczecina takie samo jak Niebuszewo czy inne Bukowe. Dojazd autobusem nr 79 z Basenu Gor. przystanek "Topolowa Stadion n.ż". Rosa, skoro beda grali juniorzy to moge juz Ci powiedziec ze Pogoń z pucharu odpadła
jak dojechac na to boisko bo cos obilo mi sie o uszy ze mecz ten bedzie na mierzynie na ul Topolowej.
Na Mierzynie?! DD Spadłem z krzesła. Śmierdnica to osiedle Szczecina takie samo jak Niebuszewo czy inne Bukowe. Dojazd autobusem nr 79 z Basenu Gor. przystanek "Topolowa Stadion n.ż". Rosa, skoro beda grali juniorzy to moge juz Ci powiedziec ze Pogon z pucharu odpadła
Na Mierzynie?! DD Spadłem z krzesła. Śmierdnica to osiedle Szczecina takie samo jak Niebuszewo czy inne Bukowe. Dojazd autobusem nr 79 z Basenu Gor. przystanek "Topolowa Stadion n.ż". Rosa, skoro beda grali juniorzy to moge juz Ci powiedziec ze Pogoń z pucharu odpadła
Mierzyn zależy jaki jeżeli chodzi jeszcze o ul. Topolowa to nie ta dzielnica jest za Pogodnem i tam dojezdza 74 a potem trzeba isc z buta , czy o jaki Mierzyn chodzi ?! Jest jakis inny niż ten za Pogodnem ?
Odp: Puchar Polski - 24/10/2007 11:01
Kurde ta godzina w środku tygodnia strasznie nie leży, człowiek w pracy musi siedzieć a na tym spotkaniu chciałem być bo w tej czesci miasta pół rodziny mieszka stadion kameralny ale ładny jak na tą klase rozgrywek fani Iskierki też istnieja
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Puchar Polski - 31/10/2007 18:05
Rezerwy POgoni pokonały Victorie Przeclaw 2:1...widac ,ze Celeban znów wpisuje sie na liste strzelców...marnuje sie..niech wraca do "mniejszej piłki"
Odp: Puchar Polski - 31/10/2007 19:04
Takie mecze i walkę o każdy metr boiska aż chce się oglądać. Szkoda, że na trybunach nie było kopaczy z 1 składu, bo mieliby z kogo brać przykład. Gole: Celeban 93 minuta na 1:1 i Filiks w I części dogrywki.
A Kaczmarek też powinien zaobserwować jak powinien na meczu zachowywać się trener, któremu zależy... Widać było, że Krzysiek Sobieszczuk był 12 zawodnikiem.
Odp: Puchar Polski - 31/10/2007 23:01
Naprawdę wypada pogratulować drużynie i trenerowi zaangazowania i walki w tym meczu co przełożyło się na korzystny wynik w tym spotkaniu. Naprawdę wielki szacunek... [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Puchar Polski - 07/12/2007 14:23
Wczoraj wylosowano pary V rzutu Pucharu Polski na szczeblu wojewódzkim. Pogoń Szczecin zagra ze Świtem Szczecin natomiast Pogoń II Szczecin zmierzy się z Energetykiem Gryfino
Wszystkie mecze zostaną rozegrane 8 marca 2008 roku.
Komplet par:
Piast Chociwel (V) – Sokół Pyrzyce (IV)
Mewa Resko (O 1) – Rega Merida Trzebiatów (III)
Świt Szczecin (V) – Pogoń Szczecin (IV)
Orzeł Bierzwnik (A 5) – Pogoń Barlinek (IV)
Pogoń II Szczecin (A 3) – Energetyk Gryfino(IV)
Masovia Maszewo (O 1) – Błękitni Stargard (IV)
Wybrzeże Rewalskie (IV) – Flota Świnoujście (III)
Dąb Dębno (IV) – wolny los do VI rzutu PP
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.