Ja taki spokojny nie jestem... pierwsza drużyna ma jeszcze większe problemy ze skutecznością i z właściwą motywacją na mecz... Ale wracając do rezerw to widać poukładnie drużyny przez trenera Sobieszczuka... [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
to ja proponuje zamienic sklad pierwszej druzyny na sklad rezerw jesli to pomoze;p bo narazie mamy problemy z wygrywaniem w 4 lidze :d a mialo byc tak pieknie w tej 4 lidze.
Odp: Puchar Polski - 23/08/2007 13:47
ja sie tylko pytam czy sie komus w dupie nie poprzewracało?? co to ku..??!! kącik zakompleksionych nastolatków?? chyba pisze temt: Puchar Polski a nie Dupy na trybunach!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
No i wielka szkoda, bo meczyk ze Stalą z pewnością byłby bardzo ciekawy i przyciągnąłby dużą publiczność, a Stal wcale nie jest przeciwnikiem nie do pokonania dla Pogoni...
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
No i wielka szkoda, bo meczyk ze Stalą z pewnością byłby bardzo ciekawy i przyciągnąłby dużą publiczność, a Stal wcale nie jest przeciwnikiem nie do pokonania dla Pogoni...
I tak mecz odbyłby się w Stalowej.
A czy przypadkiem mecz nie powinnien się odbyć na boisku drużyny z niższej ligi?
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
I tak mecz odbyłby się w Stalowej.
A czy przypadkiem mecz nie powinnien się odbyć na boisku drużyny z niższej ligi?
ale Pogoń byla traktowana jak 1 ligowiec
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.