Szołn pisząc to na forum i jak to usłyszałem miałem na myśli całą kadrę, która liczy bez Bataty chyba koło 20 piłkarzy, ile to będzie tego sam nie wywnioskowałem, a może to po prostu do 80%
może w gre wejdzie obnizenie kontraktu, wypozyczenie do innego klubu
jeśli nawet zostanie 10 piłkarzy, 5 z podstawowego składu i 5 z jak to nazwie ławki rezerwowych to mamy 10, z których zrezygnują
te informacje co rico zapodał pare dni temu ze trenuje nowa Pogon tez w jakims stopniu zostały potwierdzone, ile? Głos już pisał o 6 Brazylijczykach
jesli dobrze usłyszałem Marek Kowal chyba musi wrócić do Pogoni, bo już go drugi raz nie mogą wypożyczyć co najwyzej sprzedac, a wtedy szkoda byłoby chlopaka - ale tu polityka klubu się kłania - młody Polak czy Brazyliczyk/Urugwajczyk kolo 30? nie nam o tym decydowac
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 19:25
Wystawienie graczy pokroju Julcimara, Grzelaka, Ediego czy Kazmierczaka na liste razem z pilkarzami pokroju Magdonia, Labedzkiego, Tralki, czy Bugaja jest szczytem debilizmu... albo nie! Jest tym co zawsze nam Ptak dostarcza po kazdej rundzie, czego nikt wiecej nie moze pojac (krotko mowiac "ptasie" ruchy). Nie moge pojac po co wlasciwie podawac taka informacje, przeciez oczywiste jest to ze taka wymiana kadry jest niemozliwa a na np. Grzelaku czy Celebanie w przyszlosci mozna zarobic duzo wieksze pieniadze niz obecnie. Nie bede przytaczal kolejnych epitetow jakie to glupie czy zupelnie nieekonomiczne, bo to kazdy wie. Ja po prostu jestem ciekawy co z tego bedzie!
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 21:25
w sumie jak ktos slusznie zauwazyl... co za roznica czy po boisku beda biegac polacy czy brazylijczycy, skoro i Ci i Ci maja kibicow w dupie. Pozostaje tylko kwestia tego czy wolimy ogladac na boisku Pogoń czarna czy biala, ale to juz temat zbacza na topic w hydeparku.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 21:32
Z zagranicznych szacunek dla Julcimara, Milara (!) i Bataty... jedyni pokazali że Pogoń to nie tylko kasa. Edi - dzieki za bramki :<
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 22:55
I tak Ptak zrobi co zechce...zreszta jak wspomnial Helmut co za roznica kto bedzie gral w Pogoni Brazylijczycy czy polacy jak i tak maja kibicow w dupie ja jednak jestem za brazylijczykami z tym skladem co teraz daleko nie zajedziemy im sie poprostu niechce...a kto wie co tam PTAK jr. przygotowal w Brazylii siedzi juz tam kilkanascie miesiecy i cos tam musial znalezc. Zostawic kilku wartosciowych pilkarzy z dzisiejszego skladu reszte wypierd.... uzupelnic sklad brazylijczykami ale sprawdzonymi . Co mamy do stracenia ? tym skladem na dzien dzisiejszy mozemy walczyc o utrzymanie moze o srodek tabeli a tak moze byc roznie moze okaza sie jakies naprawde``gwiazdki`` przeciez juz podobno sie zgrywaja pod okiem brazylijskiego treneiro.Niektorzy chca mlodych utalentowanych zdolnych ale niema takich w Polsce! ktorzy mogli by stanowic o naszej sile i walczyc o lokaty w pierwszej 4. Ja na przekor wszystkim jestem ZA. Niemamy nic do stracenia a WISI mi to czy beda sie z nas smiac w Polsce czy nie zobaczymy jak beda sie prezentowac.Oceniac mozemy ich po sezonie(oby nie bylo za pozno) 200 dni na forum,trzeba to oblac
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 23:05
[cytat=Randall McMurphy]I tak Ptak zrobi co zechce...zreszta jak wspomnial Helmut co za roznica kto bedzie gral w Pogoni Brazylijczycy czy polacy jak i tak maja kibicow w dupie ja jednak jestem za brazylijczykami
Tak samo można jednak powiedzieć co za różnica czy po boisku będą biegali ci gracze co teraz czy może banda szympansów
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.