o jakich mozliwosciach mowisz??
idziesz do biura podrozy ---> wynajmujesz autokar ---> płacisz kaucje (ubezpieczenie) ----> dajesz ogłoszenie o wolnych miejscach w autokarze ---> podajesz cene przejazdu ---> jedziecie -----> wracacie -----> zdajesz autokar i pokrywasz ewentualne straty jakie znalazły się w autokarze, zarówno ze strony wrogich kibiców (wybite szyby po kamionce idt.), jak i swoich
mozesz nawet zarobic na tym, a moze duzo starcic!!
a może własnie czekasz na kogoś kto to zaltwi - placisz ---> wsiadasz ---> wysiadasz ----> a reszta Cie nie martwi - wiec po co tyle hałasu robisz?
Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/05/2005 10:44
Nie moge już czytać tego smęcenia....załatwcie, zróbcie etc.etc. Abstrachując od wybijanych szyb, uszkodzonych świetlówek, śmietniczek i innych ewentualnych kosztów...CZy PAnowie z MW nie mają prawa mieć życia prywatnego?? CZy muszą być na zawołanie kibiców?? Jest pociąg ŹLE - bo za ciasno, bo tłoczno,bo niewygodnie, bo ludzie w większej grupie to stado bydła...Nie mapociągu też ŹLE, bo to , bo tamto....Jak ktoś chce jechać to pojedzie, choćby miał stanąć na głowie i się zapożyczyć, więc błagam Was ograniczcie te lamenty, bo wysiadam...
z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że nie ma żadnych ograniczeń (oczywiście w miarę rozsądku) , działacze Amiki gotowi są przyjąć naprawdę sporą grupę kibiców
Ale rozpetalem wojne Tylko czekalem az zaczna mnie jechac....spoko mam jak jechac tylko bylem ciekaw reakcji alezz ostroooo
To przykozaczyles....jestes super, hiper mega prowokatorem....Wszystkich oszukales...Plus za akcje
.........................LESZCZ
Alezz to niemiala byc PROWOKACJA i nikogo niechcialem oszukac.........chcialem zobaczyc jaka atmosfera panuje na tym Forum bo dopiero jestem tu 3 dniiii cale 3 dni a tu widze jedno slowo nie tak i wszyscy sie rzucaja jaki to ze mnie malolat itp....dziwne to troche ale chyba tak lubicie zeby kazdy sie bal cZy szanowal....no niewiem jak to jest z wami czekam na OSTRE odpowiedziii hehe jak zawsze..
Ale rozpetalem wojne Tylko czekalem az zaczna mnie jechac....spoko mam jak jechac tylko bylem ciekaw reakcji alezz ostroooo
To przykozaczyles....jestes super, hiper mega prowokatorem....Wszystkich oszukales...Plus za akcje
Alezz to niemiala byc PROWOKACJA i nikogo niechcialem oszukac.........chcialem zobaczyc jaka atmosfera panuje na tym Forum bo dopiero jestem tu 3 dniiii cale 3 dni a tu widze jedno slowo nie tak i wszyscy sie rzucaja jaki to ze mnie malolat itp....dziwne to troche ale chyba tak lubicie zeby kazdy sie bal cZy szanowal....no niewiem jak to jest z wami czekam na OSTRE odpowiedziii hehe jak zawsze..
forum nie jest miejscem do przeprowadzania żadnych badań socjologicznych więc się trochę ogarnij. widać że lubisz pieprzyć byle co patrząc na ilość postów napisaną w ciągu 3 dni...
Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/05/2005 13:20
Co wy macie z tym nabijaniem postow dostalem nawet ostrzezenie za nabijanie postow a poco mam nabijac sobie posty? bez sensu...a co do ``ilosci`` moich postow wq ciagu 3 dni...jest to spowodowane wczorajszym meczykiem sprawdz sobie na dziale Wisla - Pogon 1-0 jak jeszcze jeszcze przezywalo sie troche w trakcie meczu to odrazu sie pisalo...nabijac posty tez cos na FORUm. mecz.pl jestem od roku i tam mam ok. 1000 postow ale czy ktos na to uwage zwraca?? stary wyluzuj wszystkim nam chodzi o to zeby bylo dobrze wiec ja koncze te tak to mowisz ``glupie`` teksty a ty zakoncz te pouczenia...tyle
A jak dla mnie były to konkretne zarzuty pod kontem konkretnych osób....Czytaj zwalanie czarnej roboty na innych...proponuje Cio żebys się nie tłumaczył, bo zwyczajnie się motasz i nadal...nabijhasz posty
Ban dla tego calego Alchima. ( z ksywka to tez niezle podjechal)
I bedzie spokojnie.
chlopiec z neostrada, mission impossible.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/05/2005 15:25
mam propozycje dla wszystkich osob, ktore by chcialy jechac, a nie maja swojego transportu, zamiast biadolic i pierdolic glupoty na forum, spotkajcie sie o 20:00 dzisiaj na czacie Pogoni i obgadajcie wszystkie sprawy co i jak, moza akurat uda wam sie skombinowac jakis busik, albo dwa...nie ma co czekac na gotowe,
ps. koles mi mowil, ze za 14 osobowego busa w 2 strony 500zl, to wychodzi ok. 35zl od osoby wiec na pewno mniej niz za bilet weekendowy na pociag,
pozdro
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.