Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 23/02/2012 04:37
Małecki jest do wzięcia, to by Vuk nie czuł się samotny. Lepsze stado baranów niż jeden baran.
|
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
|
|
|
|
|
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 23/02/2012 10:02
problem polega na tym,ze Vuk nie angazuje sie w gre na 100%.dla mnie to jest zwykly wyrobnik,ktory ma strzelac bramki,bo za to mu placa i lachy nikomu nie robi.nie musi kochac kibicow,a my jego.chwilowe jest u nas,ale za jakis czas nie bedzie i wszyscy o nim zapomnimy,chyba,ze zasluzy na szacunek kibicow w co watpie.
|
|
|
|
|
|
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 25/02/2012 13:48
Pomijając zachowanie wieprza, był, jest i zapewne pozostanie debilem to skandaliczna jest reakcja Zarządu w tej sprawie - właściwie jej brak. Skoro nie ma reakcji a jestem pewny że zaistniała sytuacja jest znana właścicielom to wygląda na to że Zarząd nie widzi nic niestosownego w wypowiedzi swojego pracownika, można nawet przypuszczać że zgadza się z nim. Może jest to dodatkowy element akcji promocyjnej mającej na celu przyciągnięcie kibiców na stadion?
|
|
|
|
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 25/02/2012 14:01
Wlasnie tez sie zdziwilem ze od dni nie ma zadnego sygnalu ze strony klubu w tej kwestii. W kazdym niemieckim klubie za takie wybryki to juz dawno dostal by grzywne i musialby oficjalnie przeprosic, a jak nie pasuje to won do rezerw. Ale widac ze naszym dzialaczom nie zalezy na tym aby klub mial profesjonalny wizerunek. Jak cos jest nie tak to ten temat poprostu sie omija. Nie tedy droga panowie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3