Odp: Puchar Polski - 27/09/2019 12:27
Lepsza Stal Mielec niż Piast Gliwice. Jak podawali rywala Piasta (Pogoń Siedlce) i usłyszałem Pogoń to już myślałem, że mamy pograne
Stal Mielec to takze dobra drużyna tylko że są na 3 miejscu w 1 lidze ale chcą awansowac do Ekstraklasy,mają Barisicia tam,Janoszke,Mateusza Maka i innych z przeszłością w Ekstraklasie. Napewno szykuje się trudny mecz dla nas ale liczę ,że sobie poradzimy
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Puchar Polski - 27/09/2019 13:07
Zawsze była tak duża nagroda dla zwycięzcy pucharu? Pula nagród 6,58mln a zwycięzca 3mln zł. Jak na nasze warunki jest o co grać
Odp: Puchar Polski - 27/09/2019 18:22
W tym tempie to kasa z transferów będzie szła na samoloty. Ale pech. No nic, trzeba lać ogórków do bólu. Finał na Narodowym bez losowania
Ale nie za wyniki, wyleciał w momencie, gdy klub osiągał świetne wyniki i był i nadal jest w czubie tabeli. Pewnie informacje o jego negocjacjach z poszczególnymi klubami, pomogły podjąć decyzję zarządu o jego wywaleniu. Rzadki to przykład, gdzie trenera zwalania się, mimo świetnych wyników i naprawdę wysokiego miejsca w tabeli.
Ale nie za wyniki, wyleciał w momencie, gdy klub osiągał świetne wyniki i był i nadal jest w czubie tabeli. Pewnie informacje o jego negocjacjach z poszczególnymi klubami, pomogły podjąć decyzję zarządu o jego wywaleniu. Rzadki to przykład, gdzie trenera zwalania się, mimo świetnych wyników i naprawdę wysokiego miejsca w tabeli.
Stal w ostatnich pięciu meczach zdobyła tylko sześć punktów.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 05/10/2019 23:41
Mistrzostwa to my raczej nie zdobędziemy, więc trzeba się skupić na pucharze, żeby mieć jakiekolwiek trofeum w gablocie.... Ja bym na spotkanie z kolejną wsią wystawił najsilniejszy skład bez żadnych Bursztynów itp....
Mistrzostwa to my raczej nie zdobędziemy, więc trzeba się skupić na pucharze, żeby mieć jakiekolwiek trofeum w gablocie.... Ja bym na spotkanie z kolejną wsią wystawił najsilniejszy skład bez żadnych Bursztynów itp....
Ostatni finał z naszym udziałem był w 2010 roku, teraz byłby po 10 latach w 2020. Jak przejdziemy Stal to już wiele kroków nam nie zostanie
Odp: Puchar Polski - 06/10/2019 20:30
Bo przegrali mecz i stali się najgorszą drużyną na świecie bez pomysłu i dobrych piłkarzy. A tak serio, to jakby wygrali to już w komentarzach wszyscy tasowaliby się jacy to jesteśmy zajebiści. Polecam trcochę ochłonąć
Odp: Puchar Polski - 30/10/2019 09:20
Niech tylko nasz trenejro nie kombinuje ze składem jak wczoraj sraczka prawie nie odpadła z Bytovią (a szkoda). Liczę na zwycięstwo w stylu jak wczoraj kluby z Wronek i Lubina... Swoją drogą to ten Stilon był dla nas.... nie dość, że słabi to jeszcze 40 minut autem z ZS 😡
Odp: Puchar Polski - 30/10/2019 11:39
Ma ktoś może linka ze streamem dzisiejszego meczu? Niestety Polsatu Sport nie posiadam i pozostaje mi sledzenie przez neta.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.