Odp: Puchar Polski - 24/08/2019 16:16
Słuchajcie do meczu ze Stałą jeszcze daleko ale chciałem zapytać czy będzie jakaś zorganizowana grupą jechać dopingować. Mieszkam na stałe w Rzeszowie i chętnie bym dołączył do dopingu. A jestem tutaj "Newbie"
Odp: Puchar Polski - 20/09/2019 17:28
Z kwestii takiej, że Polsat jest kurwą, nie będzie transmisji w tv meczu Pogoni w PP. Nie będzie też żadnych skrótów.. niczego..
Polsat to kurwy.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2019 12:48
Boniek mówi, że PZPN negocjuje z Polsatem.
Jak znam życie, to pewnie zgodzą się łaskawie na skróty bramek. Jakbyśmy byli legią czy pyrami, to pewnie PZPN tak by docisnął, że byłaby transmisja.
Patologią jest dawanie praw dla stacji, której nie chce się nawet wysłać kamer na spotkanie, a samym klubom zabrania jakikolwiek nagrań meczu. Te kurwy polsatowskie zabraniają nawet stworzenia przez klub skrótów dla własnych kibiców.
Oglądałem. Akurat włączyłem mecz na kilka minut przed tą bramką. Na początku myślano, że to Gutowski strzelił, ale szybko się poprawiono, bo nawet Marcin od razu pokazywał, że to on strzelił i to tak nachalnie pokazywał ręką, kiwał głową i pokazywał na bramkę, że to on, bo spiker tego Gutowskiego wymienił jako strzelca, powtórki potwierdziły, że faktycznie to Marcin strzelił, piłka bodajże od jego uda się odbiła do bramki.
Odp: Puchar Polski - 25/09/2019 15:50
Manias się nie nadaje - ten gość nie ma nic. Ani ustawienia, ani przyśpieszenia/szybkości, ani nosa snajperskiego/strzału - sorry, ale ile można mu dawać szans pokazania się. Dla mnie to transferowy niewypał i już się niczym nie obroni.
Podstawski widać, że formę to ma zostawioną gdzieś daleko w tyle. Dziś podobnie jak w meczu z Górnikiem Zabrze - zagubiony, wolny, dużo strat.
Na plus Guarrotxena, któremu chyba najbardziej się chce grać.
Przykro to stwierdzać, ale Stal póki co (60 minuta) jest dla nas równorzędnym rywalem.
Od naszej gry oczy krwawią, praktycznie żadnej składnej akcji.
Mało tego, 2 razy prawie strzelili (raz po kolejnym babolu Bursztyna, nieuznany gol - spalony).
To jakie sytuacje zmarnowali Manias i Benyamina to wstyd ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.