Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 19:21
wie ktos jakie sa szasne wejscia na sektor gosci bez biletu na mecz? tzn jak jest ze sprawdzaneim biletow obecnie w Poznaniu.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 19:56
Nie jest źle ba, nawet dobrze.. Patrzac na środek tygodnia, niewygodny powrot, i ostatnio bardzo daleki wyjazd do Wodzisławia, jutrzejsza liczba moze być całkiem przyzwoita..
Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 20:37
Damy radę. Mam nadzieję że troche ludzi z Warszawy nas wspomoże. Ciekawe czy duże zainteresowanie jest w Poznaniu tym meczem bo to w sumie PP i środek tygodnia. Pewnie frekwencja spadnie, bo połowa nie ruszy się z róznych powodów...To może być szansa dla nas bedziemy głosniejsi Cyztał może ktoś ich forum? Coś ciekawego piszą.
ps. Ale nam pociąg ładnie podpasował 3:01 hehe a o 8 ćwiczenia na uczelni
Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 20:55
Jak chcecie to zrobić. Jeśli żadnych biletów w Poznaniu do kupienia nie będzie . Sprzedaliście ponad 100 a mówicie że będzie Was 200. Jeśli chodzi o przekrzyczenie możecie sobie pomarzyć nawet przy 5000 na trybunach. Pozdro
Dobrywieczór!Mam pytanie czy będzie możliwość kupienia normalnie biletu powrotnego w Poznaniu czy trzba będzie kupić je na Dworcu w Szczecinie.Pozdrawiam i Dobranoc.
Bedziesz miał 6 godzin na kupienie biletu na Głownym w Poznaniu , także kupisz w Poznaniu. Pozdr.
Dobrywieczór!Mam pytanie czy będzie możliwość kupienia normalnie biletu powrotnego w Poznaniu czy trzba będzie kupić je na Dworcu w Szczecinie.Pozdrawiam i Dobranoc.
...a niektorzy nawet na piwo nie mają
Ps. Szanuj kase bo Ci kiedys zabraknie
Dokładnie , myśle ża na powrót bilet nie jest Ci potrzebny bo żaden kanar nie ma w Sobie na tyle odwagi żeby zacząc sprawdzać bilety kibicom wracającym z wyjazdu , coś na wzór kanarów w tramwaju po meczu w Szczecinie
PS. Bolek postawie Ci jednego bronka jak tak bardzo chcesz pozdr.
1st "Tanie Linie Kolejowe
obowiązek dopłaty, przewóz rowerów, obowiązek rezerwacji - pociąg z dopłatą, " O co chodzi z tym obowiazkiem rezerwacji? Bedzie mozna normalnie kupic bilet w kasie powiedzmy o 13:30 na ten pociag do poznania?
2nd wiem, ze sie powtarzam no ale... na 100% bedzie mozna dostac bilet na mecz w poznaniu?
obowiązek dopłaty, przewóz rowerów, obowiązek rezerwacji - pociąg z dopłatą, " O co chodzi z tym obowiazkiem rezerwacji? Bedzie mozna normalnie kupic bilet w kasie powiedzmy o 13:30 bilet na ten pociag do poznania?
2nd wiem, ze sie powtarzam no ale... na 100% bedzie mozna dostac bilet na mecz w poznaniu?
Ad. 1 Bilet spokojnie kupisz. Obowiązek rezerwacji polega na wykupieniu sobie dodatkowo jeszcze za 3 zł miejsca siedzącego w pociągu ( jest to obowiązkowe , cena biletu + 3 zł)
obowiązek dopłaty, przewóz rowerów, obowiązek rezerwacji - pociąg z dopłatą, " O co chodzi z tym obowiazkiem rezerwacji? Bedzie mozna normalnie kupic bilet w kasie powiedzmy o 13:30 na ten pociag do poznania?
2nd- zawsze strasza ze nie bedzie mozliwosci kupna, a zawsze jest, bo nikt nie zostawi kibicow pod brama,logiczne..
1. Nawet o 14.00 spokojnie kupisz bilet na pociąg do Poznania!
2.W Poznaniu nie bedzie prowadzona sprzedarz biletów dla kibiców Pogoni. Bilet mogłem nabić dziś od 8.30 do 18 w klubie . a tak na dobrą sprawe bilet nie jest Ci potrzebny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.