Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 11:04
Pieprzyć poznaniaka najpierw pisze o nas pały a następnie prosi żeby nie było napinek pod jego adresem... zastanów się dziecko co piszesz... Wróćmy do sprawy wyjazdu. Czy pociąg do Szczecina jest tylko o 3.01 ? Jest może jakiś pośpiech z Warszawy np. zatrzymujący się w Poznaniu jadący do Szczecina?
Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 16:28
A ja mam może takie głupie pytanie wybiera się ktoś z Police.Bo ja jedę i tak głupio będzie siedzieć przy nieznajomych ludziach,chyba że się szybko zaprzyjażnimy.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
juz dawno zaczely sie w tym temacie durne posty ale ten to jest kurwa kolejny kandydat do marwina . No ale jak zwykle, wyjazd na Lecha i znow mnostwo 'debiutow' wyjazdowych po najmniejszej linii oporu.
Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 16:58
Jeśli coś jest złego w tym poście to można go usunąć.To jest mój 2 wyjazd.Jeśli takie coś jest zakazane to Przepraszam.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 17:19
2 wyjazd... gratuluje człowieku jak Ci tak zależy to przejdź się po pociągu wejdź do każdego przedziału i pozapoznawaj się z każdym i będzie Ci napewno raźniej na przyszłość pomyśl zanim coś napiszesz , tyle odemnie pozdr.
Odezwał się ten co ma ich pełno... Bardzo dobrze że chłopak chce jechać choć były debiuty np. teraz w Wodzisławiu i sądze że żaden z tych debiutantów nie żałuje. Natychmiast poznali chłopaki teń świat od kuchni, zobaczyli więcej niż można widzieć w 10 ''specjalowych'' wyjazdach. Widzieli jak to czasem wygląda i albo łykneli bakcyla albo się zrazili. No ale Poznań, też wyjazd. Sam drugi raz tam jechałem.
PS. A co do Marwina-pokemona. Szkoda że w STSie nie da się obstawiać bo mam pewniaka - Kasia26.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
A ja mam może takie głupie pytanie wybiera się ktoś z Police.Bo ja jedę i tak głupio będzie siedzieć przy nieznajomych ludziach,chyba że się szybko zaprzyjażnimy.
juz dawno zaczely sie w tym temacie durne posty ale ten to jest kurwa kolejny kandydat do marwina . No ale jak zwykle, wyjazd na Lecha i znow mnostwo 'debiutow' wyjazdowych po najmniejszej linii oporu.
Odezwał się ten co ma ich pełno... Bardzo dobrze że chłopak chce jechać aczyli wichoć były debiuty np. teraz w Wodzisławiu i sądze że żaden z tych debiutantów nie żałuje. Natychmiast poznali chłopaki teń świat od kuchni, zobęcej niż można widzieć w 10 ''specjalowych'' wyjazdach. Widzieli jak to czasem wygląda i albo łykneli bakcyla albo się zrazili. No ale Poznań, też wyjazd. Sam drugi raz tam jechałem.
PS. A co do Marwina-pokemona. Szkoda że w STSie nie da się obstawiać bo mam pewniaka - Kasia26.
Mimo ze Wodzislaw nie byl moim debiutem wiele nowego zobaczylem na tym wyjezdzie.Ani w Poznianiu czy Gdansku w tym sezonie napewno nie bylo takiej atmosfery jak wlasnie w Wodzislawiu.Teraz tylko czekac na craxe.Ale we wtorek jest Poznan i tez trzeba o tym pamietac
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 18:23
Jak mało to może wspomorzesz piłkarzy swoją obecnością...ja pierdole jak krytykować to wszyscy od razu a jak przychodzi czas na działanie to robić nie ma komu...
Odp: Puchar Polski - 23/10/2006 18:41
he ziomek krzys czy jak ci tam sie zwie , jak bys chcial wiedziec okolo 13 - stej bylem se kupic bilet wiec odbij koles ja swoje zrobilem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.