Odp: Puchar Polski - 19/09/2017 18:29
Parodysta z numerem 93 to chyba celowo jest wystawiany, żeby pokazać zarządowi, że my kurwa nie mamy nawet ćwierć napastnika.
Tak jak zawsze hamowałem się z jego oceną, patrząc na to, że wychowanek i wierząc, że przypomni sobie jak się strzela, tak teraz nie mogę na niego patrzeć.
Przecież oni mają zero dynamiki, ruszają się jak wóz z węglem. Czyżby głosy o warsztacie Terzottiego były prawdą?
Odp: Puchar Polski - 19/09/2017 18:34
Pani Kort i pani Zwolińska. Rzygam jak patrze na ich grę. Oni hamują naszą grę. I jeszcze opaska kapitańska u Korta, no krew mnie zalewa. A Stolarczy z Adamczykiem podnieceni że tym dwum nierobom dali tak wysokie i długie kontrakty.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Puchar Polski - 19/09/2017 18:37
Zwolak jak ty mnie zaimponowałes w tej akcji . Dramat normalnie i on napastnik z tym jego celownikiem to do bramki rugby by nie trafil.
Odp: Puchar Polski - 19/09/2017 18:40
Zwoliński i Kort...wychowankowie pełna gębą.Jeden i drugi ze swoimi umiejętnościami technicznymi nadają się do kabaretu.Jesli to mają być perełki akademii to szacun .Na razie piłkarza w tej połowie przypomina Drygas i momentami Delev z Formellą.Tylko czekać aż jakiś farfocel wpadnie a My raczej tego nie odrobimy bo jak sie Bytovia cofnie to to drewno które biega w naszych koszulkach nie będzie w stanie cokolwiek zrobić.
Miał pare mądrych zagrań jak np wystawka piętką Drygasowi i mocny strzał Drygasa z tego wyszedł, ale ciężko mu było coś grać jak połowe piłek na niego szła górą, więcej to on się nawkurwiał, że nikt mu nie wychodził na pozycje
Odp: Puchar Polski - 19/09/2017 19:19
Węgier ciągle jeden schemat, do linii końcowej, rozkraczyć się, lekki balans ciałem kopnięcie przeciwnika w nogę i rożny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.