Ilu was przyjeżdża do POZNANIA (prosze bez napinek jak potraficie)
Oby jak najwięcej , lipa z powrotem ale damy rade nie jestem troche w temacie z powodu szkoły także prosze o odpowiedz bez napinki Kiedy dostepny beda bileciki w klubie? Czy bedzie mozliwosc zakupu biletu na mecz w Poznaniu ? Pozdr.
Ostatnio edytowany przez: G., 21 października 2006, 23:30 [1 raz(y)]
Oby jak najwięcej , lipa z powrotem ale damy rade nie jestem troche w temacie z powodu szkoły także prosze o odpowiedz bez napinki Kiedy dostepny beda bileciki w klubie? Czy bedzie mozliwosc zakupu biletu na mecz w Poznaniu ? Pozdr.
Organizator meczu przygotował dla szczecińskich kibiców 500 biletów, które można kupować: w piątek 20 października w godz. 8.30 - 15.30 oraz w poniedziałek 23 października w godz. 8.30 – 18.00. Cena biletu 15 złotych, przy zakupie należy okazać dowód tożsamości z numerem PESEL. Jednocześnie informujemy, że w Poznaniu nie będą dostępne bilety na sektor przeznaczony dla kibiców Pogoni.
Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 10:24
kto ci powiedział za mam 14 latMam troszke więcej i juz byłem na tylu wyjazdach ze tobie nawet sie nie sniło u was tez ostatnio byłem i wy zamast swoich dopingować to na lecha jechaliści brak słów, a później sie dziwidzie ze Pogoń przegrywa. I wiek tu nie ma zanczenia liczy sie doswiadczenie w wyjazdach!
Moze i mam 14 lat ale juz byłem na tylu wyjazdach ze tobie nawet sie nie sniło u was tez ostatnio byłem i wy zamast swoich dopingować to na lecha jechaliści brak słów, a później sei dziwidzie ze Pogoń przegrywa. I wiek tu nie ma zanczenia liczy sie doswiadczenie w wyjazdach!
Myyy wierzymyyy TYLKO w KKS
Doświadczony wyjazdowiec nie wchodzi na czyjeś fora i nie wypytuje o takie coś, bo dobrze wie że na necie gówno się dowie. A co do recept na zwycięstwa Pogoni, zajmij się swoim Leszkiem. I tam bądz taki mądry, chyba macie jakieś forum.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Puchar Polski - 22/10/2006 10:40
Moze na waszym forum gówno sie dowiem to fakt, bo tutaj jest wszystko tak nie jasno pisane A co to tego co robią doświadczeni wyjazdowicze to kazdy robi co innego ja np chodze do liceum i lubie sobie popisac na innym forum(innych klubów) bo mozna sie posmiac z takich PAŁ jak Wy(bez napinek)
kto ci powiedział za mam 14 latMam troszke więcej i juz byłem na tylu wyjazdach ze tobie nawet sie nie sniło u was tez ostatnio byłem i wy zamast swoich dopingować to na lecha jechaliści brak słów, a później sie dziwidzie ze Pogoń przegrywa. I wiek tu nie ma zanczenia liczy sie doswiadczenie w wyjazdach!
Moze i mam 14 lat, ale juz byłem na tylu wyjazdach ze tobie nawet sie nie sniło u was tez ostatnio byłem i wy zamast swoich dopingować to na lecha jechaliści brak słów, a później sei dziwidzie ze Pogoń przegrywa. I wiek tu nie ma zanczenia liczy sie doswiadczenie w wyjazdach!
Najpierw zdecyduj sie w koncu ile masz lat potem zacznij dyskusje ale na wlasnym forum. Mysle, ze koledzy typu pir3_kks Ci to wyjasnia. Kazdy niech poprostu patrzy na siebie. Widze, ze w koncu sie ponapinales w necie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.