Odp: Puchar Polski - 25/10/2005 16:00
Jesli przejdziemy dzis LKS co wydaje sie oczywiste to w 1/8 PP zagramy z Kujawiakiem Wloclawek ktory dzis pokonal Cracovie 2:0.
Odp: Puchar Polski - 25/10/2005 20:02
z powodu natloku obowiazkow nie moglem byc na stadionie, ale wnioskujac z relacji chyba duzo nie stracilem dobrze ze nie przegralismy ani nie zremisowalismy z miernotami z 2 ligi
Odp: Puchar Polski - 25/10/2005 21:14
tak doping byl swietny... szczegolnie jak na beben wszedl ten koles co sie tam plul ze czemu on nie moze tu stac i ze ma na to papiery.... zawziety
Odp: Puchar Polski - 25/10/2005 21:46
Tylko dlaczego młyn był taki cienki, pusty, przecież to są najwierniejsi kibole?
Większy doping był z 5 i 6 niż z t.z.w. PIEKLA!!!!
bo co, bo mecz o pietruszkę, bo pewne że przechodzimy?
tak, po chuj iść na mecz skoro to jest przesądzone?
a wcale nie bo ŁKS walczył do końca, i gdyby nie dobra postawa środka to mogliśmy mieć następny PP. z głowy!!!!!
Kto był, to wie jak było a kto nie był niech nie zabiera głosu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 25 października 2005, 21:54 [2 raz(y)]
Tylko dlaczego młyn był taki cienki, pusty, przecież to są najwierniejsi kibole?
Większy doping był z 5 i 6 niż z t.z.w. PIEKLA!!!!
bo co, bo mecz o pietruszkę, bo pewne że przechodzimy?
tak, po chuj iść na mecz skoro to jest przesądzone?
a wcale nie bo ŁKS walczył do końca, i gdyby nie dobra postawa środka to mogliśmy mieć następny PP. z głowy!!!!!
Kto był, to wie jak było a kto nie był niech nie zabiera głosu!!!!!!!!!!!!!!!!!
"kryta" obudzila sie dopiero po bramce na 2:1.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Puchar Polski - 25/10/2005 22:25
Ja powiem krótko : Mecz słaby w wykoananiu obu drużyn , dobrze że wygraliśmy, w końcu mogłem ucieszyć się z gola mojego ulubionego piłkarza M.Ł.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.