"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 21/02/2012 05:14
Nie! Ten gość doprowadza mnie do szału! Czy to dzień, czy noc cały czas siedzi mi w głowie jak poniżył Nas kibiców Pogoni. Wielkiej Pogoni! Dumy Pomorza! W wcześniejszych wywiadach wypowiadał się że:
-Nie zachowuję się jak kobieta podczas okresu.
A zachowuje się jak kobieta na chwilę przed porodem! Cały czas płacze i narzeka!
-Nigdy nie obraziłem się na kibiców za gwizdy. Jako że jestem profesjonalistą muszę to przyjąć z pokorą.
Za jakiś czas udziela wywiadu dla 2X45 że kibice Pogoni są"be", a Śląska "the best". To wypierdalaj do Śląska. Tylko że Lenczyk nawet nie chciałby Cię oszczać pseudograjku.
-Zdałem sobie sprawę, że Pogoń będzie faworytem do awansu.
Za chwilę płacze że gra w I-lidze, a wcześniej wraca w połowie drogi do domu.
-Dużo osób czekało na złe wydarzenia w drużynie.
Zapamiętaj Jełopo i Imbecylu. Nikt kto przychodzi na mecze swojego ukochanego klubu,wydaje pieniądze na bilety i karnety, zdziera gardło przy dopingu, szarga nerwy gdy drużynie nie idzie, nie życzy żle drużynie.!!!!!!!!!!!!!
-Nadmierne wzmocnienia spowodują to że nie będzie gdzie usiąść w szatni.
Ty "pajacu" możesz siedzieć przed szatnią, a jak Ci pozwoli Djousse to na podłodze. Wydaje mi się że tą wypowiedzią dałeś do zrozumienia jak jesteś cienki.! Boisz się konkurencji a nie tego że nie będziesz miał gdzie dupy posadzić.!
I jeszcze apropo dupy. Powiedziałeś w jednym z wywiadów że jesteś w czarnej dupie. Arboleda gdy to przeczytał to się z żalu popłakał, bo obraziłeś jego czarną dupę. Rasisto Ty jeden!
LUDZIE ZARZĄDU CZY WY NIE WIDZICIE ŻE TO CZUBEK? ON POWINIEN GRAĆ W LIDZE MIĘDZYZAKŁADOWEJ REPREZENTUJĄC SZPITAL PSYCHIATRYCZNY NA MĄCZNEJ.
MY NIE CHCEMY CZUBÓW MIEĆ W DRUŻYNIE.
Wiem że to frajer! Ale od 28-lat gdy dziadek zaprowadził mnie na mecz, kibicuję Pogoni. To boli jak pseudograjek obraża mnie i wielu innych kibiców.
A to jego wspaniali kibice Śląska:
- Przy kolejnej transferowej propozycji nie będę już tak sentymentalny - mówi Sebastian Mila. Zdaniem piłkarza kibice Śląska zachowali się nie fair podczas ostatniego meczu sezonu z Arką Gdynia.
- Sam jestem kibicem wielu drużyn i rozumiem, że można reagować emocjonalnie. Ale tak jak podczas meczu z Arką, kibice nie powinni się zachowywać – nie ukrywa irytacji rozgrywający Śląska.
Piłkarzowi chodzi o reakcję trybun na słabą postawę zespołu. Po nieudanej pierwszej połowie schodzących do szatni zawodników WKS-u żegnały gremialne gwizdy. W drugiej odsłonie, kiedy Arka prowadziła 1:0, a gospodarze nie potrafili sforsować jej obrony, kibice skandowali: "po co wy gracie, jak wy ambicji nie macie".
- Wcześniej byli z nami na dobre i na złe, a dzisiaj? W tym meczu na pewno nie byli naszym dwunastym zawodnikiem – mówi "Roger", którego zdanie podzielił Ryszard Tarasiewicz. – Nie zgadzam się z reakcją trybun, ponieważ moim chłopcom nigdy nie brakowało ambicji , nigdy nie kalkulowali na boisku – przekonuje szkoleniowiec.
- Następnym razem przy ewentualnej zmianie klubu nie będę już tak sentymentalny – kończy wyraźnie wzburzony Mila.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Nie żyj tym tak, tak Ciebie boli to, że wspomniał o super kibicach Śląska? Chuj z tym, nie oglądaj się teraz na nich jakby to Ciebie tak bardzo zabolało, mamy swoją wartość a jego jebał pies
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 21/02/2012 17:30
Nie do pomyślenia jest fakt, że taki marny kopacz, obraża ludzi dzięki którym ma na chleb, oraz to że klub nie umie nic z tym zrobić, jak boją się podjąć męskie decyzje, to niech również zawijają się ze swoich stołków !
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 21/02/2012 18:10
Po takiej wypowiedzi powinni go wypierdolić z drużyny. Od razu. I to nie my powinniśmy manifestować, że nie chcemy tego śmiecia w naszym klubie. Szkoda czasu i nerwów na takie gówno.Jeśli nie zarząd, to Sasal nie powinien go brać do drużyny. Niech gra Djousse, Frączczak, Zwoliński. Ta kurwa niech siedzi w KFC podczas meczów i to najlepiej jak najbardziej oddalonym od stadionu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.