Kort akurat jest okej w tym składzie. Ja się tylko pytam co robi Matras na obronie? Mateusz Lewandowski niech zagra. Potrzebujemy kogoś szybkiego na środku obrony żeby nie było tego cyrku co ostatnio.
Odp: Puchar Polski - 26/02/2017 23:46
Tam bedziemy grali z kontry wiec brak Gyursco w podstawowym to chyba zly pomysł.Frączczak na miejscu Korta.Kort jest za saby na takiego przeciwnika.
Odp: Puchar Polski - 27/02/2017 06:44
Ja bym dał w środku Mate-Matras-Murawski żeby miał kto ich powstrzymać. Węgier i Delev na skrzydłach , AF9 jako jocker na ławce, Ciftci w ataku. W środku obrony Fojut i Rudol.
Odp: Puchar Polski - 27/02/2017 07:19
Zasadniczo to nie wyszło ładną grą więc można spróbować taktyki Czesia i po prostu się zamurować
i zagrać z kontry w postaci Gyurcso, Deleva i Turka. Jednak środek obrony to zdecydowanie Fojut i Lewandowski. Rudol jest za wolny.
"Ostatnie dni ciężko pracowaliśmy nad tym, żeby przed półfinałem Pucharu Polski dać Wam coś ekstra. Nasz plan (prawie) zrealizowaliśmy w 100 procentach i oddajemy w Wasze ręce przewodnik kibica, w którym przygotowaliśmy kilka (mamy nadzieję) ciekawych tekstów. Trochę materiałów napisaliśmy sami i są to nasze autorskie przemyślenia, a przy kilku innych tematach poprosiliśmy o pomoc ekspertów, dziennikarzy i piłkarzy. Czas, żeby z nami porozmawiać przed półfinałem Pucharu Polski znaleźli między innymi Marcin Robak, Maciej Ropiejko czy Wojciech Jagoda."
Ja bym dał w środku Mate-Matras-Murawski żeby miał kto ich powstrzymać. Węgier i Delev na skrzydłach , AF9 jako jocker na ławce, Ciftci w ataku. W środku obrony Fojut i Rudol.
Dokładnie tak. Przez wystawianie Matrasa na stoperze, Moskal rozwala zarówno pomoc jak i obronę. Turek jak ma grać to tylko w ataku.
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 13:11
Zastanawiam się co gorsze dla Warszawy:
- czy najazd zgody śledziowo-kartoflanej,
- czy najazd dwóch zwaśnionych klubów,
oraz
- czy ten sędzia z Warszawy, to celowo został wyznaczony.
Pytanie tylko dla kogo wydrukuje - jaki Rudy chce finał?
Nie biorę innego scenariusza pod uwagę jak Nasz awans.
Zero pomysłu na ten mecz a nasz nowy nabytek to więcej pożytku by zrobił w budzie na Wernyhory.
Wcale tak zle nie gra.Niestety na dziwnej pozycji.Beznadziejnie na razie Frączczak i Delev oraz Rapa.Pawłowski jezdzi z nimi strasznie.
Mam nadzieje ze obudza sie troche.Ciftic na szpice Adam do środka.
Zero pomysłu na ten mecz a nasz nowy nabytek to więcej pożytku by zrobił w budzie na Wernyhory.
Wcale tak zle nie gra.Niestety na dziwnej pozycji.Beznadziejnie na razie Frączczak i Delev oraz Rapa.Pawłowski jezdzi z nimi strasznie.
Mam nadzieje ze obudza sie troche.Ciftic na szpice Adam do środka.
Było jak jest. Nie ma środka ani obrony. Turek to nie jest 10, Matras to nie jest stoper. Lech na stojaka gra z nami co chce.
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 20:59
Fakt, że to po części wina pozycji, ale masa strat, głupie zabawy z piłką. Najgorsze, że w pierwszej połowie w ogóle nie było pomysłu jak ten mecz ma wyglądać z naszej strony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.