Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Puchar Polski - 21/09/2006 19:37
Co tu duzo pisac - wyjazd byl udany. Warto bylo stac w drodze powrotnej na 50 cm kwadratowych Dobrze ze w drodze do Gdanska bylem geniuszem strategii i udalo sie usiasc
Mysle, ze nasz doping, szczegolnie "Pogoń, Pogoń MKS" spiewane przez ladnych pare minut, robil wrazenie. Po kibicach Lechii spodziewalem sie, ze caly mecz bedzie wygladal w ich wykonaniu tak, jak poczatek (spiewal caly stadion i robilo to wrazenie). Generalnie bylo kilka smiesznych sytuacji. Niech zaluje ten, kto nie byl
sorki ze tak malo wrzucam ale kurwa po 10 kilo mi uplouduje... straszny mam transfer :/ dorzuce filmik i na dzis daje spokoj... jutro cos pewnie znow wynajde filmik 1
Ostatnio edytowany przez: boskiantonio, 21 września 2006, 21:26 [2 raz(y)]
sorki ze tak malo wrzucam ale kurwa po 10 kilo mi uplouduje... straszny mam transfer :/ dorzuce filmik i na dzis daje spokoj... jutro cos pewnie znow wynajde filmik 1
wez zmniejsz pojemnosc tych zdjec. przeciez kazde zajmuje tu ponad 2 mega a moze po 400-500 kilo. i po problemie.
wez zmniejsz pojemnosc tych zdjec. przeciez kazde zajmuje tu ponad 2 mega a moze po 400-500 kilo. i po problemie.
zdjecia sa fajnej jakosci wiec po co psuc... poza tym wazniejsze sa filmiki... jeden jest z czescia podrozy autobusem i zajmuje poad 200 megsow! co z nim zrobic
zdjecia sa fajnej jakosci wiec po co psuc... poza tym wazniejsze sa filmiki... jeden jest z czescia podrozy autobusem i zajmuje poad 200 megsow! co z nim zrobic
skompresuj do avi ,np programem WinAviVideoConverter a zdjecia jak wrzucisz np na www.tinypic.com to serwer sam je skompresuje ale i tak beda duze
Co tu duzo pisac - wyjazd byl udany. Warto bylo stac w drodze powrotnej na 50 cm kwadratowych Dobrze ze w drodze do Gdanska bylem geniuszem strategii i udalo sie usiasc
Mysle, ze nasz doping, szczegolnie "Pogoń, Pogoń MKS" spiewane przez ladnych pare minut, robil wrazenie. Po kibicach Lechii spodziewalem sie, ze caly mecz bedzie wygladal w ich wykonaniu tak, jak poczatek (spiewal caly stadion i robilo to wrazenie). Generalnie bylo kilka smiesznych sytuacji. Niech zaluje ten, kto nie byl
Oczywiście Wiktorku Nic nie słyszę bo jest ciemno...
Doping ładny, tłok w pociągu, wynik pozytywny, cyrkowcy(komitet pożegnalny) z Lechii żałośni - ogólnie plusowo, ale i tak więcej nigdzie nie jade...
Oczywiście Wiktorku Nic nie słyszę bo jest ciemno...
Doping ładny, tłok w pociągu, wynik pozytywny, cyrkowcy(komitet pożegnalny) z Lechii żałośni - ogólnie plusowo, ale i tak więcej nigdzie nie jade...
wrr...
sorry za odgrzebanie, ale dawno mnie tu nie bylo
Mamy październik a co za tym idzie kolejne rozgrywki pucharu Polski, i tym razem z Lechem w Poznaniu. Mam nadzieje ze niezważywszy na środek tygodnia wpadniemy dobrą liczba. Dobrze byłoby juz kombinować z urlopami w pracach i szkołach. Trzeba sie zrewanzować za zenade w Szczecinie i pokazac w dobrym stylu... !
Wiadomo, że najpierw jest Wodzisław. Znowu na ''łatwego'' Leszka pojedzie 500 a do W. 50? Może niektórzy tak ''kochający'' Pogoń podjeli by się tej ''cięższej'' misji...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.