Odp: Puchar Polski - 22/10/2016 18:36
Puszcza dzisiaj zremisowała bezbramkowo na wyjeździe z Wartą w 14tej kolejce II ligi. Nasz rywal oszczędzał siły na środę
Pomocnicy: Spas Delev, Adam Gyurcso, Marcin Listkowski, Mateusz Matras, Kamil Drygas, Rafał Murawski, Jakub Piotrowski, Robert Obst, Takafumi Akahoshi.
KONIEC. W pierwszym meczu 1/4 PP @DrutexBytovia wygrywa z Arką. 2:1 Rewanż w listopadzie.
Kolejny przykład tego, że nie można lekceważyć przeciwnika.
Arka od dłuższego czasu jest pod formą, nie sądzę żeby zlekceważyli przeciwnika. My jutro powinniśmy przywieźć gładkie 3:0, bo raz, że w formie jesteśmy niezłej, a dwa, że gramy z zespołem o klasę słabszym niż Bytovia więc te dwa mecze są bez porównania.
KONIEC. W pierwszym meczu 1/4 PP @DrutexBytovia wygrywa z Arką. 2:1 Rewanż w listopadzie.
Kolejny przykład tego, że nie można lekceważyć przeciwnika.
Arka od dłuższego czasu jest pod formą, nie sądzę żeby zlekceważyli przeciwnika. My jutro powinniśmy przywieźć gładkie 3:0, bo raz, że w formie jesteśmy niezłej, a dwa, że gramy z zespołem o klasę słabszym niż Bytovia więc te dwa mecze są bez porównania.
Lechia pewnie tez tam pojechała z takim przeświadczeniem.Mam jednak nadzieje że nerwówki w Szczecinie nie będzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.