Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 00:59
W obronie na mecz z Jagą widziałbym Zwolińskiego w miejsce Fojuta. Nikt tak dobrze nie wypierdala piłek w trybuny jak on, więc będzie dobrze czyścił w defensywie. Możemy być pewni, że będzie na zero z tyłu.
Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 10:19
Zwolińskiego widziałbym bardziej w roli sprzedawcy kiełbasek albo pomocnika ochrony na kołowrotkach. Im dalej od boiska, tym lepiej.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Zwolińskiego widziałbym bardziej w roli sprzedawcy kiełbasek albo pomocnika ochrony na kołowrotkach. Im dalej od boiska, tym lepiej.
Chujowo na marketingu się znasz... Ja bym otworzył Pogoń gym i Łukasz był by trenerem personalnym bo " pakowanie" dobrze mu idzie, szkoda, że nie piłek do bramki.
Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 14:15
Jedyni ludzie, którzy w ogóle mogą zagrać na stoperze to Rudol i Matras. Trzeba alternatywy JAKIEJKOLWIEK, a to akurat nie wina Moskala, że musi kombinować. Słowika bym spróbował, podobno dobrze gra nogami Na bramce to się nie nadaje.
Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 15:31
E no trener widać pełna profeska. Gość który jest najsłabszym lewym obrońcą ligi po 1 treningu ma grać na jeszcze innej pozycji.
Boli, że w tym klubie nie ma nic: ani stadionu, marketingu, dyrektora, a zarazem trenera.
Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 15:52
Nie macie wrażenia, że ten trener średnio czuje tę drużynę? Kiedyś jak zaczęło dobrze iść to zaczął kombinować składem. Tak, dajmy Lewandowskiego, jak przegramy minimum 4 golami to będzie sukces.
Odp: Puchar Polski - 27/09/2016 16:00
Pewnie jakby chciał, to by go dał. Nasz trener różne podejmuje decyzje, nie zawsze zgodnie z rozsądkiem.
I tak dopiero jutro przekonamy się, kto rzeczywiście pojawi się na stoperze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.