Odp: Puchar Polski - 21/09/2016 17:39
W zasadzie to wygląda tak jakby ekstraklasa odpuściła Puchar Polski. Kto wie, może Jagiellonia przyjedzie jakimś ulgowym składem, a Pogoń po ostatnich złych dniach będzie chciała się odbudować w oczach kibiców, by miec spokój kilka tygodni. Może to ten czas na dobry wynik w czymkolwiek? Oby.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2016 17:59
Jak nasi spierdola taka szanse to niech później się nie dziwią, że wszędzie takie narzekanie. Jak dla mnie sezon możemy zakończyć na 8 czy 10, w zamian za finał PP i w końcu za to, że do gabloty coś trafi.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Puchar Polski - 21/09/2016 20:27
Nie ma Zagłębia , nie ma Lechii , nie ma Legii jakby oni przeszli jakimś cudem tą Jagiellonię .... ach chyba się za bardzo rozmarzyłem. Teraz niech Ruch pyknie jeszcze Lecha i będzie gitara
Od kilku lat jest drabinka a nie losowania- tak czy owak widać, że finalista z lewej strony będzie raczej ogórkiem.
To, że odpadaja kluby e-klasowe to żadna nowość- to są uroki pucharu
będzie losowanie jak w zeszłym roku. Legia z syfami miała grać w PF wg drabinki a było inaczej. Co by nie było to ogranie Jagi daje nam niepowtarzalną szansę
A dopiero co kilkukrotnie było tutaj wspominane, że od tego roku będzie losowanie w późniejszym etapie.
będzie losowanie jak w zeszłym roku. Legia z syfami miała grać w PF wg drabinki a było inaczej. Co by nie było to ogranie Jagi daje nam niepowtarzalną szansę
Nie bedzie żadnego losowania- jedyne losowanie to gospodarzy pierwszych meczy, bo od następnej rundy jest już mecz i rewanż
"11. Piąta runda – 1/2 finału Pucharu Polski
11.1. W rundzie piątej - 1/2 finału Pucharu Polski rozgrywa się dwa mecze (mecz i rewanż).
W rundzie piątej udział biorą:
4 zespoły – zwycięzcy meczów rundy czwartej.
11.2. Zestaw par i gospodarzy pierwszych meczów 1/2 Finału Pucharu Polski wyłoni losowanie
przeprowadzone przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN po rozegraniu meczów 1/4
finału rozgrywek. Gospodarzami pierwszych meczów 1/2 Finału Pucharu Polski będą drużyny
które w poszczególnych parach zostały wylosowane jaki pierwsze.
11.3. Zwycięzcy meczów spośród zespołów, o których mowa w pkt 11.1 uzyskają awans do finału
Pucharu Polski."
11.2 ZESTAWY PAR i gospodarzy
drabinka z zeszłego sezonu z której wynika , że Legia i sosnowiec powinny grać w półfinale a syfy grały z Lechem. Takze jest losowanie KLIK
Odp: Puchar Polski - 22/09/2016 11:43
Jagiellonia to najtrudniejszy przeciwnik de facto do zdobycia PP.
Rudy już nie sędziuje, więc wziąć odwet za 2010r.
...która jest obecnie liderem Ekstraklasy i gra świetnie, tak więc nie wychodziłbym z fantazjami poza najbliższy mecz... Jeśli wygramy to można wtedy mieć nadzieje.
...która jest obecnie liderem Ekstraklasy i gra świetnie, tak więc nie wychodziłbym z fantazjami poza najbliższy mecz... Jeśli wygramy to można wtedy mieć nadzieje.
Jak zaczniemy w sobotę znów Zwolińskim i Lewandowskim i nie zaczniemy Matrasem to dajmy sobie spokój z tym pucharem bo tylko nerwy sobie zepsujemy.
Odp: Puchar Polski - 22/09/2016 14:32
Jeśli zaczniemy bez Matrasa z Jagiellonią, to Puchar będziemy mieli z głowy już po 90 minutach, także spoko. W razie czego za długo tym Pucharem się denerwować nie będziesz Tylko żal tej szansy będzie w razie czego. taka okazja na Puchar.
No i Lech który z tym nowym treneiro się rozpędza.My w kryzysie , zawsze wolałem zdobyć PP kosztem wyzszego miejsca w lidze ,teraz nam to nie grozi bo będziemy walczyć o utrzymanie.
Głupota jest sprawą prywatną jednak jej skutki są społeczne.
No i Lech który z tym nowym treneiro się rozpędza.My w kryzysie , zawsze wolałem zdobyć PP kosztem wyzszego miejsca w lidze ,teraz nam to nie grozi bo będziemy walczyć o utrzymanie.
Robak znów strzelił. Trzecia jego młodość. Jak przejdziemy Jagiellonię to jednak z Lechem możemy powalczyć jeżeli pokażemy to co w Poznaniu tylko z normalną skutecznością.
Mecz z Jagiellonią może być najważniejszym meczem dla nas od lat..
Mecz z Jagiellonią był już najważniejszym meczem od lat (2010), oby ten był tylko kolejnym przejechanym przystankiem ku zapisaniu sie pierwszy raz na kartach historii- kurwa oby !
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 22 września 2016, 23:13 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.