Odp: Puchar Polski - 12/08/2016 15:56
Bo mamy dużo tych najgorszych po naszej stronie a Legia by miała same ogóry jak zawsze los dla nas nie sprawiedliwy jak finale CLJ gdzie kupili kompletnie arbitra już nie wiem jak skomentować to że jeden z legionistów podbiegł i pokazał (L) Bo nie wiem jakie mamy(I SKPS) ma stostunki z Legią po rozwiązaniu przyjazni przez Pogoń Szczecin S.A
[Lrd: Taka drobna rada ode mnie - mniej pisz, więcej czytaj]
Odp: Puchar Polski - 12/08/2016 19:14
Kolego Gall to najdłuższe zdanie jakie tu czytałem do tego pozbawione interpunkcji, szkoda, że nie wiem o co w nim do końca chodzi...
Ja myślę, że nie ma co się podpalać na półfinał czy finał, najpierw trzeba ogolić Jagę będącą w formie.Trudne ale do wykonania bo to najprostsza droga aby coś wygrać.Jutrzejsza gra z Czesławem pokaże nam w jakiej my jesteśmy dyspozycji.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2016 19:57
Zygmunt nie czepiaj się ortografii nie było mnie w Polsce od 8 lat więc wyjechałem zanim tego się nauczyłem w Polsce
Ostatnio edytowany przez: Galll, 12 sierpnia 2016, 20:27 [2 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 12/08/2016 21:57
Ok sorry może zareagowałem zbyt agresywnie(Chodzi o słowa i ich ułożenie mogło brzmiać jak taki opieprz trochę podniesionym tonem czytając to)
Odp: Puchar Polski - 12/08/2016 23:28
W 8 lat zapomniałeś jak się pisze o ojczystym języku? Cześć mojej rodziny siedzi w Niemczech o wiele dłużej i jakoś wiedzą co to kropka i przecinek.
Nie ma co się podpalać i już teraz naprawiać na finał. Skupmy się na zapelnieniu trybun na tym meczu a piłkarze niech zrobią swoje.
W 8 lat zapomniałeś jak się pisze o ojczystym języku? Cześć mojej rodziny siedzi w Niemczech o wiele dłużej i jakoś wiedzą co to kropka i przecinek.
Nie ma co się podpalać i już teraz naprawiać na finał. Skupmy się na zapelnieniu trybun na tym meczu a piłkarze niech zrobią swoje.
Przestan prosze offtopowac wyjechalem z kraju w wieku 8 lat nie zdazylem sie nauczyc interpunkcji i bylem tam dziesiec lat wiec nie bylem w szkole Ktora uczy Polskiego
Co do zapelnienia to ja bede na 1948% bede w kalince z 1 godzine przed meczem oczywiscie bilet na mlyn
Odp: Puchar Polski - 15/08/2016 08:39
Ty tak na serio czy ironizujesz?
Takim specjalistą, że m.in. w finale CLJ z Cracovią decydującego karnego nie trafił (strzelił najgorzej jak mógł).
Później co najmniej jeden skiepszczony strasznie jeszcze w jego wykonaniu widziałem.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2016 17:00
Poziom Naszej ekstraklapy niech odzwierciedli PP. Łęczna dostaje w plecy od 4-to ligowca, teraz Lechia gra dogrywkę z 3-cio
Poziom Naszej ekstraklapy niech odzwierciedli PP. Łęczna dostaje w plecy od 4-to ligowca, teraz Lechia gra dogrywkę z 3-cio
Koatastrofa.Dlatego pensje powinny byc podobne jak w II lidze.Teraz jakims cudem wygrac z Jagiellonia i mamy dwumecz z Puszcza.Czyli praktycznie gdyby to było nomalne to trzeba by było powiedziec ze -pólfinał na wyciagnięcie ręki..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.