Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 19:08
W radiu mowili ze wyjazd..ale wedlug tego co mi sie wydaje,gospodarzem meczu jest ta drużyna -chodzi o ekstraklase ktora skonczyla sezon wyżej..
Ekstraklasa nie ma nic wspólnego z pucharem .Będzie losowanie i obyśmy byli gospodarzami .Jakby przeszli Jagę to może potraktowaliby te rozgrywki poważnie a MY odwiedzilibyśmy stadion narodowy. Czas na 4 finał.....
Ta,nie ma nic wspólnego z ekstraklasa?! To czemu mistrz Polski i vice mistrz byli na początku losowani? Dlaczego cracovia byla gospodarzem w meczu z Jaga??
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 19:27
Po tym etapie, który właśnie przeszliśmy następuje losowanie u kogo odbędzie się spotkanie. Przecież wspominali o tym w czasie losowania 1/16 Pucharu.
Eidt:
"w przypadku meczów z udziałem drużyn uczestniczących w sezonie 2016/2017 w rozgrywkach tej samej klasy, gospodarzy wyłoni losowanie przeprowadzone przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN po rozegraniu meczów rundy wstępnej;"
W radiu mowili ze wyjazd..ale wedlug tego co mi sie wydaje,gospodarzem meczu jest ta drużyna -chodzi o ekstraklase ktora skonczyla sezon wyżej..
Ekstraklasa nie ma nic wspólnego z pucharem .Będzie losowanie i obyśmy byli gospodarzami .Jakby przeszli Jagę to może potraktowaliby te rozgrywki poważnie a MY odwiedzilibyśmy stadion narodowy. Czas na 4 finał.....
Ta,nie ma nic wspólnego z ekstraklasa?! To czemu mistrz Polski i vice mistrz byli na początku losowani? Dlaczego cracovia byla gospodarzem w meczu z Jaga??
Ludzie wystarczy 2 minuty i można wszystko wygoglować. Pisałem już wcześniej że będzie losowanie gospodarza.
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 20:34
Adam jak biegł przez pół boiska na 3:0, to wyglądało jakby mu ktoś nogi przewijał na video. Tak właśnie Przybecki powinien biegać z takim końcowym rezultatem.
Może mi ktoś powiedzieć jaki jest do cholery sens przy takim wyniku 3-0 wpuszczać Murasia nawet na 30min i go dodatkowo eksploatować? Mógłby go już oszczędzić na ten jeden mecz chociaż. Wydaje się, że to słaby trener.
Bardzo dobrze ze wszedl. Widac ze Moskal powaznie traktuje puchar, co nie jest takie oczywiste ostatnimi czasy.
Wszedł przy 3-0 gdzie wynik był już ustalony. Więc o czym ty mówisz?
Dodatkowo chłopak twardo stąpa po ziemi, na pytanie czy może być włączony już na stałe do pierwszej drużyny powiedział:
" Nie pcham się nigdzie na siłę. Trzeba trenować, doskonalić umiejętności. To nie tak, że strzeliłem dzisiaj gola i jestem zawodnikiem, który będzie strzelał w Ekstraklasie. Nie tylko ode mnie zależy, czy dostanę szansę. Nie napalam się, wszystko spokojnie i z chłodną głową, a będzie dobrze – twierdzi zawodnik."
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 22:29
Cały mecz grali agresywnie , trochę irytujące to że nie bardzo grają na Deleva.Jaroch bardzo udane wejście nie odpuszczał żadnej piłki.Łukasz Zwoliński wreszcie przełamanie.Pozdrowienia z Ostrowa Wlkp.
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 23:05
Górnik mega ambitnie, pokazuje jak ambicją i wybieganiem wygrywa się takie mecze.
Brawo, że utarli nosa Legii, która już liczyłą punkty w fazie grupowej LM - oby się nie przejechali bo dzisiejsza gra to bardziej na drugą ligę polską niż ligę mistrzów.
Górnik mega ambitnie, pokazuje jak ambicją i wybieganiem wygrywa się takie mecze.
Brawo, że utarli nosa Legii, która już liczyłą punkty w fazie grupowej LM - oby się nie przejechali bo dzisiejsza gra to bardziej na drugą ligę polską niż ligę mistrzów.
Dokładnie jeszcze im te dundelele fc wpierdoli i będzie LM ale na ps4
Dodatkowo chłopak twardo stąpa po ziemi, na pytanie czy może być włączony już na stałe do pierwszej drużyny powiedział:
" Nie pcham się nigdzie na siłę. Trzeba trenować, doskonalić umiejętności. To nie tak, że strzeliłem dzisiaj gola i jestem zawodnikiem, który będzie strzelał w Ekstraklasie. Nie tylko ode mnie zależy, czy dostanę szansę. Nie napalam się, wszystko spokojnie i z chłodną głową, a będzie dobrze – twierdzi zawodnik."
Tak jest! Walczyć, trenować! i będzie zajebiście
Po obejrzeniu skrótu trzeba pochwalić Jarocha za wykończenie. Spokojne. Mądre. Bez podpalenia się.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.