Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 23:55
to ja pisałem na forum Lechii nie mogłem pojechać,ale był tam mój brat,który zdawał mi relacje przez telefon.Naprawde z tego co wiem nasza ekipa zaprezentowała się bardzo dobrze,zielonym ludzikom opadły kopary bo byli zagłuszani przez naszych.Jestem przekonany,że mecz z Lechem to przeszłość i że się im zrewanżujemy.Na swoim stadionie Lech tworzy lipe jestem przekonany,że odwdzięczymy się im się i zmasakrujemy ich swoim dopingiem,szczególnie,że wątpie w ich pokazną ilość na Pucharze Polski.Więć trzeba się konkretnie sprężyć i pokazać ziemniakom co to jest POGOŃ!
ps.nie rozumiem kompleksów względem Lecha szczególnie tych młodszych kibiców,Nasza Pogoń jest najlepsza za nami stoi nieskazitelna historia to my jesteśmy wielcy i żaden mały kryzys tego nie zmieni ja pamiętam jescze jak nazywano Lecha w latach90 Konfidencki Klub Sportowy oni wtedy wzbudzali śmiech i politowanie w całej Polsce a teraz dostali amnezji,ale to potomkowie tych konfidentów lub ci konfidenci tylko z obrośniętymi już jajkami.
Odp: Puchar Polski - 20/09/2006 02:11
no to wyjazd udany... banany lekka przesada... ale mam nadziej ze chlopaki sie takimi akcjami nie przejma i beda walczyc dalej! fotki i filmiki z naszej wyprawy wrzuce jutro w miare mozliwosci!
Odp: Puchar Polski - 20/09/2006 07:30
Teraz czeka nas wyjazd do Poznania. Mecz odbędzie się 24-25 października. Zorganizowaną grupą chyba sporo czasu tam nie byliśmy..
Lekka przesada ?
To było mówmy otwarcie kurestwo. Debile zapatrzeni w Białą Rasę i cudowne osiągnięcia III Rzeszy.
Ciekawe, jakie kometarze pojawiły by sie gdyby podczas meczu grupa czarnoskórych kibiców zaczęła obrzucać białych piłkarzy np schabowymi czy kapustą?
Kiedy wreszcie ludzie zrozumieją, że takie zagrywki to już nie jest obciach, to debilizm do potęgi n-tej
Odp: Puchar Polski - 20/09/2006 09:36
Wyjazd udany! Doping dobry ale mógłby być jeszcze lepszy - nie wszyscy się angażowali w 100%. Zachowanie Lechii bez komentarza! Ich doping przy zrywach dość dobry, poza tym bez rewelacji.
Cytat wyjazdowy...:"K przeczytaj co tu pisze...odp: same remisy"
Odp: Puchar Polski - 20/09/2006 09:50
Dobry wyjazd Nasza liczba w przyblizeniu 320 osób.Nasz doping dobry chociaz nie bardzo dobry jak to niektorzy pisza . Smieszna wymiana dialogów z napinaczami Lechii siedzacymi na krytej.Ogolnie Lechia prezentuje sie średnio..a ta oprawa na początku meczu to z ich strony to jakies nieporozumienie.Trzepanie przy wejsciu na stadion ..masakra ( zdejmowanie pasków od spodni , otwieranie porfeli " bo tam moze bys skryta szczeka"..długopisów nawet nie mozna bylo wniesc;] ).Powrot do domu ..kilka kamieni w okolicach Gdanska (bez szkód) no i 2 ręczne.
Odp: Puchar Polski - 20/09/2006 12:56
wyjazd bardzo udany aczkolwiek męczący,obfitujący w wiele zabawnych sytuacji pozdrawiam starych wyjazdowiczów P. i J. oraz całą reszte - do następnego...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.