Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:50
Dlaczego oni nas tak w chuja robią ? "Kibice będą zadowoleni, szykuje się wielka Pogoń" yhy.. Podchodzimy na poważnie do PP , yhy. Potem będa gadali po wejściu do 8, że będą walczyć o najwyższe lokaty .. yhy. Znów kolejny identyczny sezon się szykuje.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:50
Jak mnie irytuje ten Danielak. Zero ambicji, drepta cały czas "na alibi" jakby był wyjadaczem przed piłkarską emeryturą, a nie młodym chłopakiem. Jest mniej ruchliwy niż Terlecki z czasów gry w Pogoni. Kompletne zero!
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:51
Zawisza jako beniaminek potrafil wygrac puchar, a Pogoń kilka lat w ekstraklasie i gra w pucharze to max 2 rundy.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 19:19
Już nie popadajcie w hurra optymizm. Wygląda to jakoś bo Jagiellonia całkowicie skupiła się na swojej połowie. Jeszcze jakby nasi to wykorzystali to będą sobie długo pluli z Jagiellonii, że tak cofnęli się.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 19:20
Jestem tak wkurwiony że szok. Jebani kłamcy! Puchar na poważnie i ja kurwa w to uwierzyłem. Cały dobry obraz z początku rundy zamazali tym meczem. Kurwa spacerują po boisku. Chuj z tą rundą znowu 8 i wyłożenie lachy na wszystko. Niech już wypierdolą tego czarodzieja Michniewicza i zatrudnią wkońcu trenera który porządnie im da po piździe. Bo to co dzisiaj grali to żenada. I Mroczek kłamca kurwa też niech opierdoli te akcje Azotom i sam spierdala.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.