Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 17:50
Wkurwia mnie to spuszczenie się komentatorów Polsatu nad Jagielonią. 20 minut meczu z czego 18 minut o nich i o Probierzu.
Sam mecz póki co beznadziejny w naszym wykonaniu..
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 17:59
Kurwa mać ten kurwa Murayama mnie tak wkurwia, niby walczy a po jego stracie padła bramka kiwki chuja dają. Masakra. Cała gra to jedna wielka padaka...
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:09
Nie rozumiem jednego. Mamy Przybeckiego na szpicy. Czemu on dostaje długie piłki na siebie (na głowę)? Jest mniejszy i gorzej zbudowany od stoperów Jagielloni. Nie lepiej próbować podawać za plecy obrońców lub na wolne pole, gdzie wykaże swoją szybkość? Gdzie tu jakaś logika.> Klub wybulił 40 k na transport po to by wystawić skład bez dwóch kluczowych zawodników i jednocześnie pograć bez ciśnienia.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:13
My nie mamy szans na Puchary, o czym wy gadacie ? 1-2 zawodników nie ma, ławka z przodu przejmuje władzę i kurwa gramy taką padlinę, że chce się zastrzelić oglądając ich. Do Pucharów do trzeba mieć ławkę chociaż !
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 18:17
Niby jest brama, 1:1... ale na nasza gre ciezko sie patrzy... same dlugie lagi do przodu bez jakiegokolwiek pomyslu na ofensywne akcje... słabo a nawet bardzo słabo...
Muraś Taku Przybecki Danielak - lipa na maksa...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.