Odp: Puchar Polski - 09/08/2015 23:18
Skoro mają zagrać Słowik i Rudol to ja bym postawił na taki skład: Słowik - Rudol , Fojut , Czerwiński , Nunes - Frączczak , Matras , Murawski , Aka , Lewandowski - Zwoliński
Rudol w meczu z Anorthosis Famagusta grał na pozycji defensywnego pomocnika więc zapewne w meczu z Jagiellonią trener Michniewicz też tam go wystawi choć dla nas bardziej bezpiecznie byłoby gdyby Rudol zagrał na prawej obronie a nie defensywnym pomocniku.
Wolisz, żeby zamiast drużyny z regionu, grały dalej jakieś ogórki z KGHM? Pod jakim względem bardzo dobrze?
Najprawdopodobniej to przedstawiciel któregoś ze szczecińskich gimnazjów. A jak wiesz większość z nich kibicuje nowemu Lechowi z Poznania co doskonale widać po frekwencji na trybunach przy Twardowskiego. Więc nie dziw się, że cieszy go fakt iż derbów w 1/8 nie będzie. Pewnie nie może się doczekać kiedy skończy 18 lat, będzie mógł zakupić rurki i pedalski chlebak. Muszę mu jednak przyznać, że miał na tyle rozumu, że ograniczył się do trzech słów. Teraz jak go styrają, zawsze może napisać, że chodziło mu o to, że Błękitni mogą się teraz skupić na walce o awans. Ale tak czy siak, pedał.
Wolisz, żeby zamiast drużyny z regionu, grały dalej jakieś ogórki z KGHM? Pod jakim względem bardzo dobrze?
Najprawdopodobniej to przedstawiciel któregoś ze szczecińskich gimnazjów. A jak wiesz większość z nich kibicuje nowemu Lechowi z Poznania co doskonale widać po frekwencji na trybunach przy Twardowskiego. Więc nie dziw się, że cieszy go fakt iż derbów w 1/8 nie będzie. Pewnie nie może się doczekać kiedy skończy 18 lat, będzie mógł zakupić rurki i pedalski chlebak. Muszę mu jednak przyznać, że miał na tyle rozumu, że ograniczył się do trzech słów. Teraz jak go styrają, zawsze może napisać, że chodziło mu o to, że Błękitni mogą się teraz skupić na walce o awans. Ale tak czy siak, pedał.
Ja też wolę (choć ich wyczyn z poprzedniego sezonu jest niebanalny) i wcale nie jestem przedstawicielem gimnazjum bo do tego typu szkoły nie uczęszczałem notabene nie z powodu nie skończenia podstawówki.
Czy tez jestem pedałem?
Mam w dupie jasnoniebiskich i w dupie takie derby bo i tak mecz odbył sie bez udziału kibiców Pogoni, a kibicuje POGONI bo to JEDYNA MIŁOŚĆ !
I nie ublizaj innym jesli ktoś Tobie nie ubliżą bo forum jest od pisani swoich opinii, które nie koniecznie sie musza zgadzać z Twoimi, które wg mnie też sa chujowe,ale Ci nie ubliżam
Odp: Puchar Polski - 11/08/2015 22:49
Nie, Ty nie jesteś pedałem. Ty jesteś gościem, który wciska naiwniakom słabej jakości T-shirty. I jesteś słaby w gramatyce i ortografii.
(Poza tym to była moja prywatna odpowiedź do użytkownika skladak76. Nie moja wina, że nie ma tu pw)
Nie, Ty nie jesteś pedałem. Ty jesteś gościem, który wciska naiwniakom słabej jakości T-shirty. I jesteś słaby w gramatyce i ortografii.
(Poza tym to była moja prywatna odpowiedź do użytkownika skladak76. Nie moja wina, że nie ma tu pw)
t-shirty piszemy z malej litery mistrzu ortografii (pisze jako odpis na prywatną wiadomość. Nie moja wina, że nie ma tu pw
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 11 sierpnia 2015, 23:11 [1 raz(y)]
Rozmywasz temat o Pucharze Polski, chyba wolisz mainstreamowe gówno z Red is Bed, albo Surge Polonia. Także płacze o jakości koszulek o HCS do innego działu...
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 00:45
Maxymalny - bez urazy ale widać, że cholera jasna cię bierze, że twoi ukochani błękitni odpadli. Tak tutaj ubliżasz ludziom a przecież jesteś na radarze moderatorów, jak ci jakiś czas temu napisali, więc serio ? Myślisz, że znów obrazisz ludzi a potem udasz, że nie chciałeś ? Który to już raz po tym jak Moderatorzy ogłosili powrót na forum ? Porażka. W takich chwilach widac, której drużynie tak naprawdę kibicujesz. Jak błękitni wygrywają, pękasz z dumy i nabijasz się z Pogoni, jak przegrywają, zgrywasz kozaka i obrażasz ludzi. Serio, chyba forum pomyliłeś.
Odp: Puchar Polski - 12/08/2015 01:06
Maxymalny to że masz słabość do Błękitnych to nie znaczy że wszyscy muszą ją mieć. Każdy kibic Pogoni ma prawo mieć w chuju wszystkie inne drużyny i nie powinien z tego powodu wysłuchiwać inwektyw. Nie przepadam za Błękitnymi więc mi obojętne było kto awansuje dalej, w moim odczuciu mecz z drużyną ze Stargardu byłby jednak ciekawszy i teoretycznie lepiej byłoby zagrać z drużyną z II Ligi. Oczywiście nie wygraliśmy jeszcze z Jagiellonią ale jakoś jestem spokojny jeśli chodzi o ten mecz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.