Odp: Puchar Polski - 07/05/2015 18:58
ted ciesze się, że się zgadzamy, aby tylko nasze gwiazdki wchodziły na forum i czytały ze zrozumieniem to może za rok spotkamy sie na narodowym, nie ma łatwiejszej drogi do pucharów niż zdobycie PP. Jebac ligę aviva PP!!!
Szkoda,że tak źle życzysz Legii Warszawa.
Pajace są wszędzie,także wśród kibiców o czym z pewnością wiesz.
Ta jak piszesz "warszafka"wygrała Puchar Polski i z pewnością byłeś zły z tego powodu,przykro mi.
Co do teorii spiskowych,sędziowania pod Legię itp,to proszę kibiców na różnych forach piłkarskich o złożenie w odpowiednim urzędzie zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa.
Wówczas będzie się lepiej żyło wszystkim frustratom życiowym,którzy we wszystkim widzą spisek,układ etc.
Wystarczy tylko zawiadomić policję lub prokuraturę.
Warszafka-nie znasz człowieku miasta,ludzi,klimatu a wyrażasz się z pogardą.
Dlaczego?
Odpisz proszę.
Pozdrawiam cię.
Legia prowadzi. Nie wiem jak wy ale ja nie chciałbym na końcu oglądać cieszących się pyr z pucharem.
Nie wiem jak inni ale ja nie chciałem oglądać pajaców z Warszafki cieszących się z pucharem...
I oczywiście sędziowanie dziwnie pod pajaców znowu. 2 gol z dwumetrowego spalonego.
Szkoda,że tak źle życzysz Legii Warszawa.
Pajace są wszędzie,także wśród kibiców o czym z pewnością wiesz.
Ta jak piszesz "warszafka"wygrała Puchar Polski i z pewnością byłeś zły z tego powodu,przykro mi.
Co do teorii spiskowych,sędziowania pod Legię itp,to proszę kibiców na różnych forach piłkarskich o złożenie w odpowiednim urzędzie zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa.
Wówczas będzie się lepiej żyło wszystkim frustratom życiowym,którzy we wszystkim widzą spisek,układ etc.
Wystarczy tylko zawiadomić policję lub prokuraturę.
Warszafka-nie znasz człowieku miasta,ludzi,klimatu a wyrażasz się z pogardą.
Dlaczego?
Odpisz proszę.
Pozdrawiam cię.
Widocznie nie lubi i tyle, to nie temat do dyskusji o tym.
Odp: Puchar Polski - 09/05/2015 12:57
@Krzysiek Grabski Ja generalnie trzymam kciuki za Legie od wielu lat, oczywiscie w odpowiednich proporcjach do Pogoni, ktora jest numer jeden dla mnie. Mimo to uwazam ze sporo pilkarzy z obecnej Legii to pajace na czele z rozdmuchanym ego Rzezniczakiem i Vrdoljakiem. Ale odezwalem sie tylko dlatego ze zaintrygowaly mnie Twoje slowa na temat sedziowania meczow Legii. Ja mam wrazenie, ze w tym sezonie jest tych blednych decyzji mniej niz rok temu, ale faktem jest ze ilosc popelnianych bledow przez sedziow na korzysc Legii w poprzednim sezonie byla skandaliczna. Obiektywnie patrzac Legia i tak gra/ grala najlepsza pilke w lidze i zalosne jest to gdy jest popychana do tytulu przez sedziowanie. Oczywiscie z perspektywy Warszawy zapewne wszystko wygladalo ok i pretensje innych kibicow byly traktowane jako bol tylka. Moim zdaniem te pretensje mialy uzasadnienie w niektorych spotkaniach gdzie Legia dostala 3 punkty.
A teraz do twoich zalecen co by zglaszac sie do prokuratury czy gdzie tam jeszcze: zajechales konfitura po pierwsze ( zapewne zdajesz sobie sprawe jak to sie trawi w kibicowskim swiecie), a po drugie to poniosla Cie fantazja ze kibic poleci naskarzyc na sedziego i ktokolwiek ruszy palcem w takiej sprawie. Zejdz na ziemie i mimo ze zdaje sobie sprawe z trudnosci, zachowaj dystans do oceniania pracy sedziow, ktorzy trzymaja swoj poziom, poziom ekstraklapy.
P.S. Mam nadzieje ze pykniecie dzis pyry ponownie.
@Krzysiek Grabski Ja generalnie trzymam kciuki za Legie od wielu lat, oczywiscie w odpowiednich proporcjach do Pogoni, ktora jest numer jeden dla mnie. Mimo to uwazam ze sporo pilkarzy z obecnej Legii to pajace na czele z rozdmuchanym ego Rzezniczakiem i Vrdoljakiem. Ale odezwalem sie tylko dlatego ze zaintrygowaly mnie Twoje slowa na temat sedziowania meczow Legii. Ja mam wrazenie, ze w tym sezonie jest tych blednych decyzji mniej niz rok temu, ale faktem jest ze ilosc popelnianych bledow przez sedziow na korzysc Legii w poprzednim sezonie byla skandaliczna. Obiektywnie patrzac Legia i tak gra/ grala najlepsza pilke w lidze i zalosne jest to gdy jest popychana do tytulu przez sedziowanie. Oczywiscie z perspektywy Warszawy zapewne wszystko wygladalo ok i pretensje innych kibicow byly traktowane jako bol tylka. Moim zdaniem te pretensje mialy uzasadnienie w niektorych spotkaniach gdzie Legia dostala 3 punkty.
A teraz do twoich zalecen co by zglaszac sie do prokuratury czy gdzie tam jeszcze: zajechales konfitura po pierwsze ( zapewne zdajesz sobie sprawe jak to sie trawi w kibicowskim swiecie), a po drugie to poniosla Cie fantazja ze kibic poleci naskarzyc na sedziego i ktokolwiek ruszy palcem w takiej sprawie. Zejdz na ziemie i mimo ze zdaje sobie sprawe z trudnosci, zachowaj dystans do oceniania pracy sedziow, ktorzy trzymaja swoj poziom, poziom ekstraklapy.
P.S. Mam nadzieje ze pykniecie dzis pyry ponownie.
Główna zmiana to losowanie kto z kim zagra w półfinale.
Zmiany przewidują, że mistrz i wicemistrz Polski trafią do przeciwnych drabinek i będą mogły na siebie wpaść dopiero w półfinale (doi tej pory dopiero w finale).
Odp: Puchar Polski - 13/05/2015 19:44
Nawet jeśli, to co ? Ostatnie mecze z nimi pokazały, że można. (Remis w PP, wygrana u siebie w lidze). Zresztą Legia nie taka straszna, skoro nawet Bełchatów i Łęczna z nimi wygrywają.
Nawet jeśli, to co ? Ostatnie mecze z nimi pokazały, że można. (Remis w PP, wygrana u siebie w lidze). Zresztą Legia nie taka straszna, skoro nawet Bełchatów i Łęczna z nimi wygrywają.
Co nie zmienia faktu, ze trafiamy najgorzej jak mozemy.
Legia nam wyjatkowo nie lezy.
Jedna wygrana to wyjatek potwierdzajacy regule...
Odp: Puchar Polski - 25/06/2015 09:11
Runda wstępna - 18-19 lipca
(Losowanie - 17 czerwca 2015, 15:30 - siedziba PZPN)
Uczestniczy 16 zwycięzców Pucharu Polski na szczeblu regionalnym, 18 zespołów II ligi z sezonu 2014/15 i 6 zespołów I ligi z sezonu 2014/15 z miejsc 13-18.
I runda - 25-26 lipca
(Losowanie - 17 czerwca 2015, 15:30 - siedziba PZPN)
Uczestniczy 20 zwycięzców rundy wstępnej i 12 zespołów I ligi z sezonu 2014/15 z miejsc 1-12.
- Wisła Płock
zwycięzca meczu 9
- Wigry Suwałki
zwycięzca meczu 19
- Dolcan Ząbki
zwycięzca meczu 20
- Chojniczanka Chojnice
zwycięzca meczu 11
- Miedź Legnica
zwycięzca meczu 12
- Olimpia Grudziądz
zwycięzca meczu 2
- Stomil Olsztyn
zwycięzca meczu 3
- Chrobry Głogów
zwycięzca meczu 7
- Termalica Bruk-Bet Nieciecza 29 lipca
zwycięzca meczu 4
- GKS Katowice
zwycięzca meczu 18
- Zagłębie Lubin 28-29 lipca
zwycięzca meczu 17
- Arka Gdynia
zwycięzca meczu 8
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.