Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 17:22
ciekawe skąd on ma wiedzieć co sie dzieje na stadionie jak siedzi na necie...hmmm może laptopa na mecz zabrał......:/
Raczej jest to malo mozliwe bo we wczesniejszym jego wpisie odnosnie tego meczu napisal ze wg szacunkow jednej ze stron Pogoni bedzie naszych okolo 300 i zachęcal gdańskich kibiców do tłumnego zjawienia sie na tym meczu
Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 18:29
Jestem dumny z tych co pojechali i nas reprezentowali Ja niestety nie miałem z kim jechać, a starsi by mnie samego nie puścili :/
Co do meczu. Wynik według mnie bardzo dobry. Widać, że Kuras dobrze prowadzi zespół. Chłopaki są coraz bardziej zgrani. Jestem pewien dobrego wyniku z Górnikiem
Tych co widzieli mecz na żywo prosiłbym o szerszą relacje z meczu, kto jak grał i oczywiście co się działo na trybunach.
Pozdro
PS. To móh pierwszy i mam nadzieje nie ostatni post na forum Witam
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
No wiesz, za Panika(ehh) kiedy grali prawie ci sami zawodnicy, Pogoń ledwo oddawała strzał w strone bramki z podobnym klasą przeciwnikiem, a tu z tego co widze przez cały mecz Pogoń atakowała, stwarzała sytuacje, a co najważniejsze strzeliła bramki. Nie zrozum mnie źle, po prostu widze poprawe po przyjściu Kurasa.
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=17468
cytat: "Przy wejściu piłkarzy Pogoni na murawe leci grad bananów z Naszej strony"
N/C
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 19:53
Witam Wszystkich, jako kibic Lechii chciałbym usłysześ od was jak oceniacie nasz doping? Co do waszego dopingu całkiem nie zły, w nie których momentach głośniejszy od naszego(wpływ ma też wynik), Nie potrzebnie tyle bluzgów z naszej strony ale ludzi rozsadzała adrenalina i jeszcze ta gra Naszych wszystko skumulowala i wyszło jak wyszło. Czekam na odpowiedzi ludzi którzy byli u Nas.
Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 21:00
Powiem tak momentami ale to na prawde momentami było was dobrze słychac ale całe wasze starania spelzly na niczym przez wasz zachowanie wzgledem brazylijczyków, powiem tak te banany zucane w strone pilkarzy z brazyli to straszna dziecinada z waszej strony za takie zachowanie w ekstraklasie wszedzie was wysmieja niby duze miast a wies.A wiem co pisze bo nie jden stadion widziałem i nie na jednym meczu byłem mysle ze zatkało was jak krzyknelismy wracajcie do pierwszej ligi bo fakt faktem ze szkoda takiego miasta jak Gdansk do kopania sie na zapleczu pierwszej ligi.Co do dopingu to mysle ze zaspiewalismy was w stu procentach.Dodam jeszcze info odnosnie Partizana Belgrad dla tych co nie wiedza powiem ze był z nami przedstawiciel tego klubu a zarazm sympatyk Pogoni Szczecin. Pozdrawiam wszystkich co byli na meczu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.