No to chyba już na 100% jedziemy na pierwszy mecz do Wronek.. Mimo, że zostały jeszcze 2 tygodnie, już zapytam, czy ktoś będzie miał 2 wolne miejsca w samochodzie? Składka na wache - standard. Pozdro.
a ten mecz czasem w przyszly wtorek nie jest??
Chodzi mi o mecz z Amicą (11 marca) a nie o Zagłębie.
wronki na wyjezdzie byly na jesieni
No co ty? Jak teraz nie zdążymy z trawą - zagramy znów na wyjeździe.. No chyba, że Antonio woli walkowera..
No to chyba już na 100% jedziemy na pierwsze mecze do Wronek.. Mimo, że zostały jeszcze 2 tygodnie, już zapytam, czy ktoś będzie miał 2 wolne miejsca w samochodzie? Składka na wache - standard. Pozdro.
No to chyba już na 100% jedziemy na pierwsze mecze do Wronek.. Mimo, że zostały jeszcze 2 tygodnie, już zapytam, czy ktoś będzie miał 2 wolne miejsca w samochodzie? Składka na wache - standard. Pozdro.
Na 100% pierwszy mecz jest w Kielcach
Ale bez kibiców gosci :/
jak to bez kibicow gosci?
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
jak to bez kibicow gosci?
W związku z robotami budowlanymi wokół stadionu przy ulicy Szczepaniaka w Kielcach istnieje duże prawdopodobieństwo, że kibice Pogoni nie zostaną wpuszczeni na spotkanie Korona Kielce – Pogoń Szczecin, które odbędzie się 4 marca o godzinie 13:00.
Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta przez kieleckich działaczy w najbliższy poniedziałek.
Kibice Pogoni Szczecin oraz Legii Warszawa będą mogli obejrzeć spotkania swoich zespołów w Kielcach. Mimo prac remontowych, które przebiegają na stadionie przy ul. Szczepaniaka, zarząd Kolportera Korony zdecydował, że kibice obu tych drużyn będą mogli bez przeszkód wejść na stadion. Zgodnie z regulaminem rozgrywek 5% z pojemności całego stadionu powinno być przeznaczone dla gości. W przypadku naszego obiektu ta liczba wynosi 300 osób i właśnie tyle biletów zostanie wysłanych w poniedziałek do Szczecina oraz Warszawy.
SSA Kolporter Korona
nie siej fermentu...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
W związku z robotami budowlanymi wokół stadionu przy ulicy Szczepaniaka w Kielcach istnieje duże prawdopodobieństwo, że kibice Pogoni nie zostaną wpuszczeni na spotkanie Korona Kielce – Pogoń Szczecin, które odbędzie się 4 marca o godzinie 13:00.
Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta przez kieleckich działaczy w najbliższy poniedziałek.
To co napisałem to info z oficjalki które jest już nie aktualne.
Kibice Pogoni Szczecin oraz Legii Warszawa będą mogli obejrzeć spotkania swoich zespołów w Kielcach. Mimo prac remontowych, które przebiegają na stadionie przy ul. Szczepaniaka, zarząd Kolportera Korony zdecydował, że kibice obu tych drużyn będą mogli bez przeszkód wejść na stadion. Zgodnie z regulaminem rozgrywek 5% z pojemności całego stadionu powinno być przeznaczone dla gości. W przypadku naszego obiektu ta liczba wynosi 300 osób i właśnie tyle biletów zostanie wysłanych w poniedziałek do Szczecina oraz Warszawy.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 25/02/2006 14:02
``W związku z robotami budowlanymi wokół stadionu przy ulicy Szczepaniaka w Kielcach istnieje duże prawdopodobieństwo, że kibice Pogoni nie zostaną wpuszczeni na spotkanie Korona Kielce – Pogoń Szczecin, które odbędzie się 4 marca o godzinie 13:00.
Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta przez kieleckich działaczy w najbliższy poniedziałek.``
za: oficjalka
``Kibice Pogoni Szczecin oraz Legii Warszawa będą mogli obejrzeć spotkania swoich zespołów w Kielcach. Mimo prac remontowych, które przebiegają na stadionie przy ul. Szczepaniaka, zarząd Kolportera Korony zdecydował, że kibice obu tych drużyn będą mogli bez przeszkód wejść na stadion. Zgodnie z regulaminem rozgrywek 5% z pojemności całego stadionu powinno być przeznaczone dla gości. W przypadku naszego obiektu ta liczba wynosi 300 osób i właśnie tyle biletów zostanie wysłanych w poniedziałek do Szczecina oraz Warszawy.``
Dla niektórych wyjazdy się nieliczą (Wronki Grodzisk to nie wyjazdy) ...zal mi takich ludzików
Dla niektórych wyjazdy się nieliczą (Wronki Grodzisk to nie wyjazdy) ...zal mi takich ludzików
Dobrze powiedziane. Ciekawe ile osob pojawi sie w Kielcach bo co wyjazd to te same twarze. Nic nie sugeruje ale jak kolega antyC napisał powyzej Wronki czy Grodzisk to nie wyjazd Pozdrawiam
A Ty odrazu jechałeś na swój pierwszy wyjazd do np Gdyni i może rowerem i z flaga Pogoni na plecach-taki byłeś twardy facet?? Żal mi ludzi krytykujących innych prawdziwych kibiców, którzy chcą dopingować swój klub w innyc miastach ale przez takich ludzi im się odechciewa.. Ehhh... zero tolerancji
Z tym ze zal ludzi ktorzy olewaja wyjzady to sie zgadzam. Ale z tym ze Wronki czy Grodzisk to nie wyjazdy to juz nie. Skonczmy wreszcie z ta gadanina ze prawdziwy wyjazd to 48h poza domem- to sa realia tylko szczecinskie, na ktore pozwolic sobie moga jedynie najzagorzalsi fanatycy dysponujacy do tego nadmiarem gotowki i czasu. Jesli 200-250 km wyjazdy uznawac tylko za sobotnie pikniki poza maistem to dwie bodajze najrowniej ejzdzace ekipy wyjazdowe - Legia i Widzew tak naprawde wcale nie ejzdza na wyjazdy. No a jedyny fodny uwagi w ostatnim czasie wyjazd Legii to wyprawa do Wiednia . Cieszmy sie tym ilu nas jezdzi do Wronek czy do Poznania - bo wiele wyzej cenionych ekip z centralnej Polski w tak odlegle wyjazdy jezdzi w 200-300 osob i na tym buduja sobie swa renome. Przy naszym polozeniu geograficznym, przy oebcnym stanie materialnym Polakow no i aktualnym poziomie gry Pogoni nie ma co liczyc ze wszedzie ebdzie na po 500 osob. Cieszmy sie ze jest ekipa ktora ejzdzi wszedzie, a na niektore mecze potrafimy sie zmobilizowac i pojechac konkretna ekipa -500-1000 osob. Co nie znaczy ze wyjazdowe liczby nie moga byc wyzsze.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
A Ty odrazu jechałeś na swój pierwszy wyjazd do np Gdyni i może rowerem i z flaga Pogoni na plecach-taki byłeś twardy facet?? Żal mi ludzi krytykujących innych prawdziwych kibiców, którzy chcą dopingować swój klub w innyc miastach ale przez takich ludzi im się odechciewa.. Ehhh... zero tolerancji
Wydaje mi sie ze kolega miał na mysli ze dla wiekszosci kibicow wyjazd to tylko Wronki czy Grodzisk a inne miasta? O jakich Ty prawdziwych kibicach pierdolisz ? Prawdziwy to ten ktory jedzie wszedzie a nie rzut kamieniem na wlkp. Zadnym usprawiedliwieniem jest odległość bo albo sie Pogoń kocha albo nie proste! Powiem mi geniuszu dlaczego nikt nie mowi teraz o Kielcach ktore są juz za tydzień lecz o Wronkach ktore są w poźniejszej kolejnosci ? Wytłumacz mi to tak zebym Cie zrozumiał
P.S Zal mi takich ludzi ktorzy wyjazdem uwazają Wronki i Grodzisk
Żal mi ludzi krytykujących innych prawdziwych kibiców, którzy chcą dopingować swój klub w innyc miastach ale przez takich ludzi im się odechciewa..
Na mysli tu masz miasteczka wyzej wymienione czy moze np Kielce ? Bo widze ze pod uwage bierzesz tylko te dwie miejscowosci a reszta ? Zal mi Cie tak samo
Odp: Jedziemy do Wronek. - 25/02/2006 18:31
Widzisz Panie Łysy-Twój sposób myślenia wskazuje na jedna zasadnicza cechę-ograniczenie! Jeżeli uważasz że kibice to tylko U. i H. a reszta to pikniki, to proponuję się zapoznać z ogólnym zarysem każdej hierarhii społecznej. Każda kulturaskłąda się z różnych warst społecznych a nie tylko dwóch! Tak samo jak potrzebni są U. i niestety też H. tak samo potrzebni są zwykli kibice,nie wyjazdowicze jak i pikniki. Bo świat chlopcze nie kręci się tylko wokół wyjazdów, ziomali, kredytów i innych...
Dorośniesz..... z czasem może zrozumiesz.... Koniec w temacie
Widzisz Panie Łysy-Twój sposób myślenia wskazuje na jedna zasadnicza cechę-ograniczenie! Jeżeli uważasz że kibice to tylko U. i H. a reszta to pikniki, to proponuję się zapoznać z ogólnym zarysem każdej hierarhii społecznej. Każda kulturaskłąda się z różnych warst społecznych a nie tylko dwóch! Tak samo jak potrzebni są U. i niestety też H. tak samo potrzebni są zwykli kibice,nie wyjazdowicze jak i pikniki. Bo świat chlopcze nie kręci się tylko wokół wyjazdów, ziomali, kredytów i innych...
Dorośniesz..... z czasem może zrozumiesz.... Koniec w temacie
mysle ze wszystkie wyjazdy sie licza..wiadomo sa takie ktore sa typowo piknikiowe czyli w.w. ale sa rowniez i dalsze na ktore nie kazdy sobie moze pozwolic...niestety klotnia wyszla od tego chyba ze sie nie zrozumieli tu coponiektorzy..chodzi o to ze osoby ktore zaliczyly jedynie wyjazdy na wlkp czyli Wronki,Grodzisk,Poznan (oczywiscie specjal) uwazaja sie za mega wyjazdowiczow a to jest kurewsko smieszne,a wcale nie twierdze ze to nie sa wyjazdy,ale napinanie sie nimi jest banalem..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wydaje mi sie ze kolega miał na mysli ze dla wiekszosci kibicow wyjazd to tylko Wronki czy Grodzisk a inne miasta? O jakich Ty prawdziwych kibicach pierdolisz ? Prawdziwy to ten ktory jedzie wszedzie a nie rzut kamieniem na wlkp. Zadnym usprawiedliwieniem jest odległość bo albo sie Pogoń kocha albo nie proste! Powiem mi geniuszu dlaczego nikt nie mowi teraz o Kielcach ktore są juz za tydzień lecz o Wronkach ktore są w poźniejszej kolejnosci ? Wytłumacz mi to tak zebym Cie zrozumiał
P.S Zal mi takich ludzi ktorzy wyjazdem uwazają Wronki i Grodzisk
Żal mi ludzi krytykujących innych prawdziwych kibiców, którzy chcą dopingować swój klub w innyc miastach ale przez takich ludzi im się odechciewa..
Na mysli tu masz miasteczka wyzej wymienione czy moze np Kielce ? Bo widze ze pod uwage bierzesz tylko te dwie miejscowosci a reszta ? Zal mi Cie tak samo
A Ty chcesz byc fajny i cos Ci nie wychodzi? ;/
Siedzisz kurwa tutaj i pierdolisz swoje smuty, jak ktos Cie "wyzszy" przypnie do muru to milczysz a od innych wymagasz wyjasnien, nosz kurwa.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 25/02/2006 19:55
Wlasnie Antyc mial na mysli, ze dla coniektorych wyjazdy to tylko WLKP, i nie chodzi ze tylko tam jezdza, ale sie tym obnosza jako wyjazdowicze.Sama dyskusja dla mnie nie ma sensu.A juz Lysy to ja Cie grzecznie prosze- zakmnij pysk i nie obrazaj innych, nie wywzszaj sie, masz za soba jedna runde i kozaczysz i bede sie do Ciebie przypierdalal dopuki Twoja pseudokumatosc nie zgasi sie w Tobie samym, nie stonujesz i nie ogarniesz sie(a z tego co wiem szanse masz aktualnie dosc spora - tylko chciec).
ps.a tak ogolnie to majac za soba kilkadziesiat wycieczek krajoiznawczo-przygodowych, to wyjazdy do Wielkopolski traktuje sie na lajcie.Pisze to jedynie jako kibic Pogoni, bo w innych miastach sa zupelnie inne realia
ps2.Np antyC w swojej statystyce nie liczy wcale wyjazdu do Gorzowa, stukiliometrowego, a w innych ekipach 100km do przejachania to spore wyzwanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.