Niby w Stargardzie jest Fan Club Lecha a kibice Błękitnych, piłkarzy Lecha po meczu z pełna szydera wyśmiali i kazali do domu wracać im a co do Fanów Pyr to ja usłyszałam dwa razy z ich sektora "Pogoń Śledzie syfem Jedzie" dlatego też radoche mi sprawiło po meczu ,że z Lecha wszyscy Beke mieli a co do bluzgów na miejscowych sie nie wypowiadam, bo mogłam coś przeoczyć a niechce wprowadzać w błąd
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Bluzgali na Pogoń, bluzgali na bramkarza Błętkinych jak bronił pod ich sektorem i pod koniec bluzgali na swoich przebierańców
Sympatii na trybunach do Lecha nie dało się odczuć. Po bramkach na 2-1/3-1 krzyczeli w kierunku gości "na kolana", "coś cie tak cicho" itp.
A na ostatnim meczu Lech bluzgał miejscowych czy olał?
Niby w Stargardzie jest Fan Club Lecha a kibice Błękitnych, piłkarzy Lecha po meczu z pełna szydera wyśmiali i kazali do domu wracać im a co do Fanów Pyr to ja usłyszałam dwa razy z ich sektora "Pogoń Śledzie syfem Jedzie" dlatego też radoche mi sprawiło po meczu ,że z Lecha wszyscy Beke mieli a co do bluzgów na miejscowych sie nie wypowiadam, bo mogłam coś przeoczyć a niechce wprowadzać w błąd
Nie ma zadnego oficjalnego fan clubu Lecha w Stargardzie....
To moje Niby było bardziej z ironii,odnośnie wcześniejszych postów na temat Fan Clubu , i tego starego zdjęcia, zle sie wyraziłam
A na ostatnim meczu Lech bluzgał miejscowych czy olał?
Bluzgali na Pogoń, bluzgali na bramkarza Błętkinych jak bronił pod ich sektorem i pod koniec bluzgali na swoich przebierańców
Sympatii na trybunach do Lecha nie dało się odczuć. Po bramkach na 2-1/3-1 krzyczeli w kierunku gości "na kolana", "coś cie tak cicho" itp.
Na trybunach Błękitnych więcej było niewiedzy i pikniku niz sympatii. Co drugi miał na sobie okazyjny, łączony szalik Błekitni - Lech, z wywiniętym herbem Lecha, by za chwile krzyczeć "na kolana"...
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Puchar Polski - 04/04/2015 10:47
Zycze im aby zagrali w finale. Juz sporo osob napala sie na ewentualny wyjazd do Warszawy na final z ich udzialem.
Kazdy niech sobie przy okazji kupi jeszcze szalik laczony Błękitni - Lech i po miescie paraduje
Nie rozumiem takiego podejścia.Nikt tu nie staje się fanem stargardzkiego klubu.Po za Poznaniem cała Polska im w tej drodze pucharowej kibicuje zupełnie niezależnie od swoich klubowych sympatii.To swego rodzaju nagroda za to że pokazują to czego brakuje rozkapryszonym,żelusiom kopiącym nieudolnie za ogromne pieniądze w ex..
Jak dodamy do tego że ucierają nosa naszym odwiecznym wrogom...to nie widzę w tym nic dziwnego.Większy dystans by się co niektórym przydał i właściwy odbiór tego co ma miejsce.
Kazdy niech sobie przy okazji kupi jeszcze szalik laczony Błękitni - Lech i po miescie paraduje
Nie rozumiem takiego podejścia.Nikt tu nie staje się fanem stargardzkiego klubu.Po za Poznaniem cała Polska im w tej drodze pucharowej kibicuje zupełnie niezależnie od swoich klubowych sympatii.To swego rodzaju nagroda za to że pokazują to czego brakuje rozkapryszonym,żelusiom kopiącym nieudolnie za ogromne pieniądze w ex..
Jak dodamy do tego że ucierają nosa naszym odwiecznym wrogom...to nie widzę w tym nic dziwnego.Większy dystans by się co niektórym przydał i właściwy odbiór tego co ma miejsce.
w stu procentach się zgadzam! Szkoda ,że inni tego do końca nie rozumieją i już zaraz drugim wciskają ,że Ci zapominają jakiemu Klubowi kibiicują itd..
Odp: Puchar Polski - 04/04/2015 12:51
Błękitni ograli Lecha, wiadomo fajnie, że drużyna z regionu i tak dalej, ale przystopujcie z tym jaraniem się drużyną ze Stargardu. To jest forum Pogoni i wiadomo, że należy wspomnieć o takim sukcesie, ale tu się toczy dyskusja na ich temat od kilku dni.
Błękitni ograli Lecha, wiadomo fajnie, że drużyna z regionu i tak dalej, ale przystopujcie z tym jaraniem się drużyną ze Stargardu. To jest forum Pogoni i wiadomo, że należy wspomnieć o takim sukcesie, ale tu się toczy dyskusja na ich temat od kilku dni.
Temat tego topiku nazywa się "Puchar Polski" - czego innego się spodziewasz wchodząc do niego na tym etapie rozgrywek widząc nowe posty? Skoro ludzie mają ochotę porozmawiać to w czym problem? Zawsze możesz po prostu nie czytać.
Temat tego topiku nazywa się "Puchar Polski" - czego innego się spodziewasz wchodząc do niego na tym etapie rozgrywek widząc nowe posty? Skoro ludzie mają ochotę porozmawiać to w czym problem? Zawsze możesz po prostu nie czytać.
Tym bardziej, że gdyby temat dotyczył tylko gry Pogoni w PP, to temat na forum pojawiałby się na 2-3 miesiące w ciągu roku :-(
Odp: Puchar Polski - 04/04/2015 13:23
Czego się spodziewam? Jakiś wywiadów, może ciekawostek związanych z pucharem, a nie ciągłego spuszczania się nad drużyną ze Stargardu, ale ok widocznie spodziewałem się za dużo.
Odp: Puchar Polski - 04/04/2015 13:30
Dobrze wiesz, że w ostatnich dniach w prasie (i to nie tylko sportowej) ciekawostki i wywiady dotyczą tylko Błękitnych. Jakbym meczu nie oglądał, to bym nie wiedział, że Legia swój półfinał wygrała ;-)
w stu procentach się zgadzam! Szkoda ,że inni tego do końca nie rozumieją i już zaraz drugim wciskają ,że Ci zapominają jakiemu Klubowi kibiicują itd..
A moze to Wy nie do konca rozumiecie pewne kwestie.
Mozna sie cieszyc,ze Chemik Police komus utrze nosa.Fajnie jak Odra Chojna powalczy z Lechia(pamietacie ? ).
A Blekitni to kurwy i wszelkie objawy sympatii ze strony fanow Pogoni w strone Blekitnych trzeba tepic.
Odp: Puchar Polski - 04/04/2015 16:30
Mnie tam jacyś Błękitni i ich bramkarz klawisz oddziałowy latają koło mortadeli .Nie wróżę im sukcesu w Poznaniu .Lech u siebie jest mocny i po wizycie prezesa w szatni i rozmowie wychowawczej z kibolami powinni wygrać ze 3:0 .PZPN-owi też pasuje finał Legia-Lech ......brakuje tylko sędziego Małka .Co ugrają to ich ,liczą na to że posypią się oferty z E-klasy .......nie sądzę żeby tak było . Wątpie żeby po Pustelnika strażaka ustawiła się kolejka .Jezdzili na dupach i zostali wynagrodzeni . Fajna przygoda ......ale w Poznaniu game over .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.