Nawet jeśli tak będzie ,to nikt im nie zabierze tego ,co już osiągneli i tego ,że pokonali Wicemistrza Polski u siebie .Brawa i szacun za Walke i taki sukces dla Błękitnych.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Puchar Polski - 01/04/2015 18:47
Jak Pogoń zagra z takim poświęceniem i ambicją jak Błękitni , to w meczu z Zawiszą Bydgoszcz może też nam panowie piłkarze zrobią niespodziankę i pokonają Zetkę
Cracovia też im miała wpierdolić w rewanżu, a Lech miał ich przejechać. Nie wiem co ta drużyna takiego w sobie ma, ale za wolę walki podałbym dłoń wszystkim piłkarzom Błękitnych!
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Nie w takiej dyspozycji jak obecnie są Błękitni. Do tego dochodzi olbrzymi psychiczny kapitał, który zbudowali dzisiejszym wyciągnięciem z 0-1 na 3-1. Mogą być nie do złamania.
Piękna tyrada Kowalczyka na koniec relacji na temat zaangażowania graczy e-klasy i nieadekwatnych do tego płac. A wcześniej radocha po drugiej żółtej dla Sadajewa, który dziś pomylił piłkę z zapasami czy KSW.
Na początku 100% za Lechem, pod koniec 1 połowy zaczął w nich wątpić.
Na początku 2 połowy zaczynał doceniać Błękitnych a pod koniec meczu., jechał Lecha równo, gratulując Błękitnym
Odp: Puchar Polski - 01/04/2015 20:01
Jak to jest? Jeśli Błękitni zagrają w finale z Legią, a ta zdobędzie mistrza Polski, to nawet jeśli przegrają, to zagrają w eliminacjach do Ligi Europy? Tak by wypadało, Legia LM, przegrany finalista dostaje miejsce w LE. Ależ przygoda by była dla strażaków i klawiszy, ciekawe tylko, czy nie musieliby ze swoich wypłat opłacić przelotów i hoteli. Dostałby się im jakiś Kazachstan, a często tamte rejony polskie drużyny losują i nie wiem czy stać byłoby Błękitnych, by z klubowej kasy zafundować wycieczkę dla dwudziestu kilku osób. No i najważniejsze, czy wszyscy dostaliby wolne z pracy?
Odp: Puchar Polski - 01/04/2015 20:07
To są piłkarze. Jak na swoje umiejętności to osiągnęli kosmos - i wszystko wolą walki. Wiele pizdeczek z e-klapy powinno się od nich uczyć.
Miasto Stargard pokryje, taka promocja zdarza się raz na 100 lat.
Co do Kowalczyka - to w sumie on za Błękitnych mocno trzymał kciuki już przed meczem z Cracovią, doceniając to co zrobili wcześniej. Ale to co zrobili z Lechem zaskoczyło nawet jego.
Przepisy UEFA zmieniły się w tym roku i finalista pucharu krajowego niestety nie gra już w pucharach europejskich. Wchodzi drużyna z tabeli (czyli w przypadku Polski 4 drużyna ekstraklasy)
P S Zyga widzę peany wypisujesz, a jak pisałem 4 miechy temu, że Błękitni są teraz lepsi od Pogoni to pierwszy łacha darłeś. Na odszczekanie nie liczę ale pozdrawiam.
Odp: Puchar Polski - 01/04/2015 20:27
W ostatnich dniach dwukrotnie oglądałem sobie nasze piękne chwilę z półfinału z Ruchem. 13 tysięcy na trybunach, obłędny doping (ciary mam do dzisiaj) i awans. Może w Stargardzie wyglądało to nieco inaczej ale i tak przeżyłem lekkie deja vu jak usłyszałem pod koniec ze stargardzkich trybun 'Puchar jest nasz'
Odp: Puchar Polski - 01/04/2015 20:38
Gdyby puchar zdobyli Blekitni, (fantazjujac, choc zycze im tego) to w finansowaniu przygody pod nazwa pierwsza/druga runda kwalifikacji Ligi Europy powinien wykazac sie PZPN. Mogliby podczepic to pod promocje futbolu i doladowac konta.. wiem, ze naiwny jestem skoro biedne chlopaki z pzpn musza bilety opierdalac na lewo zeby dorobic.... Zbysiu opowiadajacy wszedzie jaki jest niezalezny finansowo mialby okazje sie wykazac. Oby.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.