ile biletow juz jest gdzies sprzedanych ,wpuszcza do pociagu z browarami jak tak to ile ich mozna miec
A Ty co jedziesz sie zachlac? Mlodzi ktorzy jade tylko sie zachlac,beda kasowani z alko wiec lepiej sie opanujcie.
Ale podobno od 18 lat mozna jechac mam takie info od organizatora specjala...
Pierwszeslysze
Nobo ja chcialem smigac nawet ze ojcem , a tak sie składa ze organizator jest dobrym kolegą mojego taty i powiedzial ze dopiero od 18 beda brali. Moze sie cos zmienilo ale wątpie
ile biletow juz jest gdzies sprzedanych ,wpuszcza do pociagu z browarami jak tak to ile ich mozna miec
A Ty co jedziesz sie zachlac? Mlodzi ktorzy jade tylko sie zachlac,beda kasowani z alko wiec lepiej sie opanujcie.
Pierwszeslysze
Nobo ja chcialem smigac nawet ze ojcem , a tak sie składa ze organizator jest dobrym kolegą mojego taty i powiedzial ze dopiero od 18 beda brali. Moze sie cos zmienilo ale wątpie
a ja słyszałem że na Chemiku maja wpuszczać od 18 roku życia bo przygotowuja stadion do mistrzostw świata w chińczyka,pełny monitoring,duzo psów i ochrony co by zawodnicy nie rzucali w siebie pionkami..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ooo Qurcze a Ja chcialem sobie wziasc browarka na podróz ale jeżeli ma być tak strasznie to chyba nie wezme... A na poważnie wszystko dla ludzi ale z umiarem zeby pozniej nie bylo zamiast dopingu na trybunach izba wytrzezwien...
Ostatnio edytowany przez: PL, 18 września 2006, 18:33 [1 raz(y)]
Pierwszeslysze
nie mozliwe ze od 18, bo tak to by nie sprzedawali biletow niepelnoletnim...
ps.czarby-NIE !
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 12:08
12-00 pogoda ładna słonko swieci browar kupiony czekam z utesknieniem na specjala ze Szczecina i ziomali pozdrowienia dla kolesi co nie mogli jechac.
Odp: Puchar Polski - 19/09/2006 16:15
narazie jest zajebiście..oby tak dalej chłopaki pociagneli;]
Mamy pzrewage cały czas atakujemy Jedizmey z nimi jak chcemy...
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.