Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:03
Legia powinna wjebać druga bramke kolo 75-80 minuty i bylo by fajnie. niezly mecz, wynik hańby nie przynosi, a tak skonczy sie 4-1 chlopaki umra a w niedziele wyjazd do Zabrza
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szczerze jeśli kolesie nie potrafią zagrać 2 meczów w przeciągu 7 dni to niech lepiej idą do innej roboty. Nie rozumiem takiego usprawiedliwiana piłkarzy już przed meczem z Górnikiem że niby zajechani .
- Zwoliński i Małecki z kontuzjami (oby byli zdolni do gry na ligę)
- 120 minut zapierdalania, że już nawet rękawami nie mają sił oddychać (oby nie odbiło się to na dyspozycji w lidze)
- odpadamy z Pucharu
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:05
Matynia powinien iść drogą Zwolaka i się gdzieś wypożyczyć zeby nabrac doświadczenia i ogrania bo póki co wygląda to smutno..
15 listopada (?) dużo bym dał za taki wynik po 90 minutach.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:06
Ble, ble, ble.
Przecież ewidentnie widać od drugiej połówki.
Skład wystawiony na porażkę, od początku. Pokażemy się w pierwszej połowie, w drugiej niech Legia spróbuje strzelić, w dogrywce odpuszczamy.
Dobrze, że Kocian rzucił młodzież na głęboką wodę. Jak mają się spalić,to chyba najlepiej z najlepszą drużyną w Polsce.
Cel - to pierwsza ósemka.
Myślę, po pierwszej połowie - bardzo realny.
raczej pragmatyzm. liga dla mnie z tym stanem posiadania to priorytet.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:06
Ja pierdole co za wstyd ! Oni nie maja juz sil biegac. Stoja i sie patrza. Niech mi ktos powie, ze zespol jest kondycyjnie dobrze przygotowany Do wypierdolenia jest co najmniej 50% zespolu. Zima nalezy zrobic wietrzenie szatni.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:07
I niech ktoś mi jeszcze powie, że Pogoń jest dobrze przygotowana do sezonu... Legia przed dogrywką rozgrzewka i na spokoju a nasi... butla z tlenem i miny jakby mieli pytać "czy my musimy?". Matynia to na chwilę obecną poziom juniora i nic więcej... ciągle brany "na raz", wygląda jak chłopaczek z gimnazjum, ciągle przepychany i ustawiany. Dogrywka niepotrzebna, patrząc na przebieg meczu i przewagę zwycięstwo Legii było praktycznie pewne a tak to obawiam się, że może się to odbić w Zabrzu.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:10
Jedynie kogo można naglić w tym meczu to Bąk (niesamowicie nieskuteczne, bezproduktywny) i Matynia (zawalił dwie bramki a może nawet i trzy). Musimy mieć solidnych obrońców o ile dziś Rudol dał rade tak Matynia tragizm, głupie faule prze polem karnym itd... szkoda tego meczu bo przegraliśmy przez błędy indywidualne. Kolejny raz odpadamy z pucharu...szkoda.
Ogólnie cała drużyna ma sił do 75 minuty potem jest masakra.
Co do Marciniaka to w dogrywce już dał popis.
Szkoda.
P.S. Smolny!!! Co?? Ty wiesz co!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 23:10
Może w przerwie zimowej trzeba wynająć kogoś z zagranicy od przygotowań fizycznych....To jest różnica klas, Legia to by ze dwie godziny mogła jeszcze grać, a do części naszych zaraz karetki trzeba będzie wołać...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.