Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:25
Karny mógł być dla Legii po zagraniu Dąbrowskiego. Niejeden by gwizdnął, zwłaszcza, że piłkę przed ręką dotknął nie zawodnik Legii, a Golla. Kudła ma niepewne wyjścia - drugi czy trzeci raz robi pusty przelot albo zderza się z kimś. Tak nie może być, to prosta droga do straty bramki.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:28
Po tych zmianach (tragicznych) i nerwówce w polu karnym przy każdym możliwym zagraniu Legii, cudem będzie jeśli awansujemy...
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:30
Tylko jakis słały fragment gry baczac jakie "żądła" mamy teraz z przodu, a sam nie wiem czy dogrywka dla nas to dobre rozwiązanie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:30
Wolałbym teraz jakąś bramkę, nawet dla Legii, bo szkoda dodatkowych 30 minut przed niedzielnym meczem... no i jeszcze tfu, tfu następny zawodnik się rozsypie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:32
Po zejściu Murawskiego defensywa już nie wygląda tak różowo. Jednak różnica pomiędzy nim a Rogalskim jest spora. Pogoń się broni ale coraz słabiej to wygląda. ABy tylko Małecki nie nabawił się poważniejszej kontuzji bo Bąka po lewej nie zniosę .
A w niedzielę wyjdziemy z Bąkiem w ataku... kiedyś Legia coś nam strzeli, my od niemal 20 nie byliśmy pod bramką Legii. Lepiej przed 90 minutą, niż jakby mieli strzelić w dogrywce...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:38
Kurwa ten Rogalski nie daje NIC tej drużynie, nawet stałe fragmenty wykonuje padacznie. Mam ambiwalentne odczucia co do słusznosci grania dogrywki...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:39
Co jak co walki w tym meczu im odmówić nie można, żal mi Małeckiego, na prawdę chłop ma ambicje, ciekawe jakim składem wyjdziemy na Górnik
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:44
Mi żal jest najbardziej Rudola i Bąka.. Rudol jest przecieńki i udowadnia to w każdym meczu. Ale spokojnie, wygramy w karnych
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.