Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:04
ponura farsa, malo to mamy urazow w ataku to teraz poprawnie grajacy Zwolinski a na jego miejsce o zgrozo przesuniety Bąk ;p/
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 22:20
Dzis pozytywnie i naprawe solidnie Matras, Dąbrowski niczym profesor, czemu nie ustabilizuje sie i miewa takie wahania formy? Małecki wszedł i jak zwykle duzo wiatru, mało korzysci dla druzyny. Nie mozna mu zarzucić ze nie chce, ze sie nie stara, ale piłkarsko niestety jest słaby.
I po Małeckim? ;/ Ten mecz moze miec dla nas w perspektywie chojowe rozwiazanie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Jak dla mnie faul przed polem karnym. Sędziowanie całkiem niezłe szkoda że zawodnicy będą nieźle poturbowani po tym meczu. Aby nie było poważniejszych kontuzji bo nasza ławka jest nad wyraz króciutka.
Jak dla mnie faul przed polem karnym. Sędziowanie całkiem niezłe szkoda że zawodnicy będą nieźle poturbowani po tym meczu. Aby nie było poważniejszych kontuzji bo nasza ławka jest nad wyraz króciutka.
za to po ręce Dąbrowskiego smiało mógł gwizdnąć...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.