Juz nie świrujmy z tym małolatem, gościowi leci 22 rok. Mianem małolata mozna określać np Matynie ale nie Kuna.
Widze ze 12 zawodnik warszawiakow ( i nie mam tu bynajmniej na mysli kibiców) wzial kwestie w swoje rece, nawet Kowal to zauważył.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:34
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy po 1 połowie. Bąk do zmiany i powinien powąchać ławkę do końca sezonu a najlepiej ławkę II drużyny. Jak dla mnie bardzo dobrze gra po prawej stronie Rudol no i środkowi obrońcy Dąbrowski z Gollą.
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy po 1 połowie. Bąk do zmiany i powinien powąchać ławkę do końca sezonu a najlepiej ławkę II drużyny. Jak dla mnie bardzo dobrze gra po prawej stronie Rudol no i środkowi obrońcy Dąbrowski z Gollą.
Do przerwy fajna gra Golli i Dąbrowskiego, dużo czytają i wyprzedzają.
Pierwszy dobry mecz Matrasa w naszych barwach (oczywiście do przerwy...)
Bąk kryminał po raz N-ty. Bodajże 6 kontaktów z piłką, wszystkie stracone. Ile on potrzebuje jeszcze szans, żeby wyjebać go minimum do rezerw?
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:39
Ja mam nadzieje ze ten mecz zakonczy regulaminowy czas. Bo na dogrywke nas nie stac pamietajac ze w niedziele znow wazny mecz.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:44
Nerwowo gra Matras. Nie potrzebnie fauluje tak jak chociażby w 45 minucie. No i Matynia nie ma tego doświadczenia by rywalizować na równi z Żyrem. Coś mogliby po przerwie z tym zmienić. Swoją droga 120 minut i po karnych Pogoń gra dalej? Biorę w ciemno ma Zabrze się wykurują
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:45
http://kredytynamarzenia.pl/kanal-1/ - jakość nie powala, ale stabilne - niestety tylko na pełnoekranowym (na ślepo trzeba kliknąć w prawym dolnym rogu wystającą resztę kwadraciku - bo w okienku nie da się wyłączyć reklamy)
Może i na kino stał ale zdaje się, że głową można bramkę strzelić, wiec spalony był.
Co nie zmienia faktu, że sędzia gra z Legią.
Sędzia gra z Legią? Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Skończcie z tymi spiskami, bo to się robi żałosne i zaczyna przypominać wypociny polonistów czy innych słowików.
Póki co wynik z przebiegu meczu sprawiedliwy, optycznie lepsze wrażenie sprawiają gospodarze.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:48
Za Pogoń.v.pl:
''Głowa w dół i jazda'' - pomyślał Bąk. Obiecująco wyglądała początkowo akcja skrzydłowego Pogoni, ale na koniec i tak spokojnie złapał ją Kuciak.
hehehe te niektóre teksty w relacji na żywo mają niezłe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.