Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:00
Nie wydaje się Wam, że Zwoliński o wiele lepiej wygląda jak nie ma Robaka? To samo było na początku sezonu, przy tym zamieszaniu z transferem Marcina.
Swoja droga , nie wiem co Wy widzicie w tym Kunie. Jedzie sie po tym i owym a widzi jakis potencjał w tym chłopaku. A co ja go ogladam to marność straszna, niestety.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:10
No, po golu cofnęli się we własne pole karne i rozpaczliwie wybijali na oślep. Skończyło się jak zwykle w takich przypadkach. Może teraz znowu coś spróbują pograć do przodu.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:18
Nasi całkiem ambitnie, ale na tle takiego Vrdoljaka wyglądają jak juniorzy... taki Bączek może się tylko od niego odbić.
Matynia wykonawcą wolnego? Chyba tylko dlatego, że w polu karnym byłby z niego najmniejszy pożytek... choć lob Kucharczyka przebił wolnego Matyni.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Co ten koleś robi w zespole to ja nie wiem. Totalnie beznadziejny . Co piłka do niego to strata. Jak dla mnie to on nawet szybkości nie ma. Kun z drugiej strony ładna akcja. Ma chłopak kiwkę szkoda że na razie nie wychodzi mu zbyt wiele. Skrzydła niestety w Pogoni nie istnieją. Reszta zespołu całkiem nieźle jak na razie prezentuje się na tle Legii.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:22
Na Matyni odbija się brak doświadczenia i masy, bo objeżdżają go praktycznie za każdym razem. Jeszcze szybki Żyro gra na niego. W przerwie przydałaby się zmiana na Nunesa.
Och, czekałem na riposte replika w tej kwesti przyznaje ze po mojej repry,mendzie jakby nieco sie rozegrał. Ale Bąk za to nadal trzyma forme.. Meczyk niezły i jestem zaskoczony nasz postawa na tle mozliwie najsilniejszej 11 Legii, ktora podeszła poważnie ( jask do kazdego meczu od hen hen lat przeciwko Pogoni)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 30/10/2014 21:29
Mnie tam Kun nie zaskakuje. Po tym co wczesniej widzialem wlasnie takiej gry od niego oczekuje. Gosc jest niezly technicznie.
No a Bak na razie rzeczywiscie niezbyt dobrze gra.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.