Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 17:07
Wszyscy w szoku, nawet siedzący obok mnie szczecińscy dziennikarze! Małecki dostał piłkę w pobliżu lewego narożnika i huknął po dalszym słupku nie do obrony. Maciej Humerski bez szans
96′
Gol
GOL, PATRYK MAŁECKI
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Zgadzam się z Tobą, że jesteśmy słabi. Nie zgadzam się, że mecz powinien być wygrany po 1 połowie bo przeciwnik jest z innej (niższej) ligi. Na tym polega urok pucharów w całej europie, że ci słabsi dają z siebie w tym jednym meczu wszystko. A reaguję nerwowo na takie wpisy bo jestem fanem pucharów i chciałbym, żeby te rozgrywki miały taki prestiż jak w Anglii. Tam finał jest najważniejszym meczem dla każdego piłkarza. W Polsce to najprostsza droga do europucharów.
Lechia w głębokim kryzysie, przegrywa (61 min.) ze Stalową Wolą 2:0, a Błękitni wygrywają z Gryfem Wejh. 1:2
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Żenujące jest to że zespół ekstraklasowy w najlepszym składzie ma problemy z przeciętna ekipa z I ligi.
Teraz dogrywka ...wiec i alibi na ewentualna wtopę z Bełchatowem że czuli w kościach jest.
Patrząc na siłę naszego zespołu to nie wiem czy w kontekście meczu z Legia ten awans nam jest do czegoś potrzebny.
Jest, zaczęło się. Jest pierwszy, który ma wyjebane na PP bo liga ważniejsza. Skąd wy się bierzecie?
To nie ja mam wyjebane..tylko kopacze.W takim meczu awans powinien być zapewniony po I połowie...a tak tylko pozostaje świadomość ze jesteśmy w tym sezonie słabi.
Zgadzam się z Tobą, że jesteśmy słabi.
szczególnie w kontekście tego:
Stal Stalowa Wola - Lechia Gdańsk 2:0* (1:0)
1:0 - Dawid Kałat 38
2:0 - Tomasz Płonka 52
Żenujące jest to że zespół ekstraklasowy w najlepszym składzie ma problemy z przeciętna ekipa z I ligi.
Teraz dogrywka ...wiec i alibi na ewentualna wtopę z Bełchatowem że czuli w kościach jest.
Patrząc na siłę naszego zespołu to nie wiem czy w kontekście meczu z Legia ten awans nam jest do czegoś potrzebny.
Jest, zaczęło się. Jest pierwszy, który ma wyjebane na PP bo liga ważniejsza. Skąd wy się bierzecie?
To nie ja mam wyjebane..tylko kopacze.W takim meczu awans powinien być zapewniony po I połowie...a tak tylko pozostaje świadomość ze jesteśmy w tym sezonie słabi.
Zgadzam się z Tobą, że jesteśmy słabi. Nie zgadzam się, że mecz powinien być wygrany po 1 połowie bo przeciwnik jest z innej (niższej) ligi. Na tym polega urok pucharów w całej europie, że ci słabsi dają z siebie w tym jednym meczu wszystko. A reaguję nerwowo na takie wpisy bo jestem fanem pucharów i chciałbym, żeby te rozgrywki miały taki prestiż jak w Anglii. Tam finał jest najważniejszym meczem dla każdego piłkarza. W Polsce to najprostsza droga do europucharów.
Jestesmy slabi co bylo widac w ostatnich meczach, ale akurat PP nie jest zadnym wyznacznikiem, bo jak widac z Dolcanem sobie poradzilismy, a nie takie ekipy odpadaly na tym etapie ze slabszymi przeciwnikami, ze chociazby wspomne dwie przygody Legii w Sanoku czy Lecha w Grudziadzu.
Jestesmy slabi co bylo widac w ostatnich meczach, ale akurat PP nie jest zadnym wyznacznikiem, bo jak widac z Dolcanem sobie poradzilismy, a nie takie ekipy odpadaly na tym etapie ze slabszymi przeciwnikami, ze chociazby wspomne dwie przygody Legii w Sanoku czy Lecha w Grudziadzu.
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 17:33
z relacji wynika, że mecz na którym ślepy dostaje wzroku jak sokół, kulawy biega jak bolt i umarli powstają z grobów
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 17:39
Trzecioligowa Ostrovia remisuje z Ruchem 20 min przed końcem 1-1, Cracovia z Okocimskim też. Lechia nadal 0-2
Żadne to pocieszenia ale nie jesteśmy wyjątkiem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.