Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 16:42
82′
Ważne zdarzenie
Niesamowite! Marcin Robak strzela kapitalnie z woleja w samo okienko. I co? SPALONY!
81′
Ważne zdarzenie
PIŁKA W SIATCE DOLCANU, ALE JEST SPALONY JAKUBA BĄKA, KTÓRY Z TRZECH METRÓW POSYŁA PIŁKĘ DO BRAMKI! NIE MA GOLA
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 16:46
82′ Co się teraz stało! Frączczak uderzył na bramkę, piłka minęła bramkarza i leciała do siatki, jednak postanowił dobić ją Bąk, który był na spalonym!
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 16:55
Żenujące jest to że zespół ekstraklasowy w najlepszym składzie ma problemy z przeciętna ekipa z I ligi.
Teraz dogrywka ...wiec i alibi na ewentualna wtopę z Bełchatowem że czuli w kościach jest.
Patrząc na siłę naszego zespołu to nie wiem czy w kontekście meczu z Legia ten awans nam jest do czegoś potrzebny.
Zarówno Dolcan jak i Pogoń to drużyny które zgromadziły w swoich meczach 13 pkt. Są to również drużyny których z pewnością remisy nie martwią. Wyczuwam bardzo długo utrzymujący się remis w meczu pucharowym i naszą wygraną dopiero po karnych. No chyba, że dadzą Bąkowi strzelać.
Cytuje sam siebie, ale jest to zasadne w tej sytuacji.
Żenujące jest to że zespół ekstraklasowy w najlepszym składzie ma problemy z przeciętna ekipa z I ligi.
Teraz dogrywka ...wiec i alibi na ewentualna wtopę z Bełchatowem że czuli w kościach jest.
Patrząc na siłę naszego zespołu to nie wiem czy w kontekście meczu z Legia ten awans nam jest do czegoś potrzebny.
Jest, zaczęło się. Jest pierwszy, który ma wyjebane na PP bo liga ważniejsza. Skąd wy się bierzecie?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Jest, zaczęło się. Jest pierwszy, który ma wyjebane na PP bo liga ważniejsza. Skąd wy się bierzecie?
To nie ja mam wyjebane..tylko kopacze.W takim meczu awans powinien być zapewniony po I połowie...a tak tylko pozostaje świadomość ze jesteśmy w tym sezonie słabi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.