Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 13:58
Możecie mnie uświadomić co jest takiego w tym Kunie? Delikatny, chaotyczny, dokonuje dziwnych wyborów (ten wslizg w Gdańsku). Dlaczego on ciągle gra?
Przebojowość i kiwka. Powiedz mi co jest takiego w Okuno? Słaby fizycznie, wolny (niesamowicie wolny), żadnej techniki po nim nie widać, podań jakiś wirtuozerskich też nie. Jedyne co za nim to że się cofa po piłkę.
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 14:28
Dla mnie Kun to największa nadzieja wśród młodych chłopaków z Pogoni. Przede wszystkim przebojowość. Myślę, że brak debiutanckiej bramki mu siedzi w głowie. Odblokuje się i na prawdę będzie z chłopaka pożytek. Małecki też ile czasu już jest u nas i też bez gola, i bez asysty.
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 15:16
Kun ma potencjał na grę do przodu i niezłą technikę. Ma też w miarę dobry przegląd boiska. Żeby można było zweryfikować go na przyszłość należy mu dać trzy mecze w pierwszym składzie. Moim zdaniem jest szansa aby się wgrał i będzie z niego pożytek. Na pewno o niebo większy niż z Murayamy, walskiego czy z innych jeźdźców bez głowy. Tyle że ostatecznie po efektach ocenimy. Na razie zasługuje na szansę.
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 15:56
Dolcan - Pogoń 0:1, Flota - GKS Bełchatów 1:0 do przerwy. Jak dla mnie to takie wyniki mogłyby zostać do końca ;-) Gryf Wejherowo - Błękitni 0:1 jak na razie, oby tak do końca 😊
Ostatnio edytowany przez: zuczek, 24 września 2014, 16:09 [1 raz(y)]
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 24 września 2014, 16:34 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 24/09/2014 16:35
1:1
76'
1:1. Gola dla Dolcanu zdobywa Bartosz Wiśniewski. Zawodnik Dolcanu wyszedł sam na sam z Kudłą i posłał piłkę po ziemi obok jego nóg.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.