Masz rację - wydaję Ci się.
Decyzję o tym, że finalista nie zagra w pucharach podjęła UEFA i obowiązuje ona we wszystkich ligach. Decyzja bardzo dobra - żeby coś "mieć" trzeba to wygrać. Czwarty zespół w lidze miejsce to wywalczył grając 37 spotkań, nie przez przypadek. A bycie finalistą to raptem kilka meczów, z przeciwnikami z różnych klas, często odpuszczających.
Odp: Puchar Polski - 04/06/2014 01:08
Zasadniczo to dobrze było by zdobyć jakies trofeum, np PP, bo to troche uwłaszcza iż pozostaliśmy jedyna druzyna licząca sie w Polsce które nic nie wygrała. A PP to ostatnimi laty wygrywała chocby Jagiellonia czy Zawisza. Zatem najwyższy czas w końcu cos z tym zrobic i to zmienić.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Chłopie jak o tym wspomniałem to zostałem pojechany. Pogoń jest na 8 miejscu w tabeli wszechczasów. I jednocześnie jest jedynym klubem z tych wielkich w Polsce, który nigdy nic nie wygrał. Ale wg "kumatych" z tego forum mamy w chuj kibiców sukcesu. Tylko jak się pytam skąd Ci kibice "sukcesu" skoro nigdy nic nie wygraliśmy to zawsze zapada milczenie albo sypią się bluzgi.
Wydaje mi sie, choc moze mylnie ze adrersaze mieli awersje raczej do formy niz sricte tresci przeslania, bo jechanie grubianskim tonem ociekajacym inwektywami naturalnie moze budzić pejoratywne reakcje. Ale to tylko moje subiektywne spostrzeżenie, byc moze zupelnie nieadekwatne.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Kibice Ruchu Chorzów zostali ukarani zakazem wyjazdowym na trzy kolejne mecze Pucharu Polski za bójkę z Meksykanami na plaży w Gdyni do której doszło prawie rok temu..
Kibice Ruchu Chorzów zostali ukarani zakazem wyjazdowym na trzy kolejne mecze Pucharu Polski za bójkę z Meksykanami na plaży w Gdyni do której doszło prawie rok temu..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.