Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 21:03
Tez sie wszyscy budza na ostatnia chwile.. Btw. gdyby ktos przypadkiem chcial sie zabrac z 'malego' miasteczka w Wielkopolsce zaczynajacego sie na P. to niech da znac. Trzy miejsca czekaja..
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/08/2005 18:34
Witam.Szukam wolnego miejsca dla 1 lub 2 osob w aucie lub busie.Jesli ktos ma wolne miejsca to prosze o kontakt. GG - 3979320 lub tel. kom.- 501028560.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/08/2005 18:36
Czesc!! jestem kibicem z Pogoni z Wlkp. jezdze na wszystkie mecze w ktorych gra Pogon w moim regionie. Wiem ze jedzie do wronek spora grupa kibicow i chcialbym wiedziec w jakich sektorach bedziecie siedziec.
pozdro
Czesc!! jestem kibicem z Pogoni z Wlkp. jezdze na wszystkie mecze w ktorych gra Pogon w moim regionie. Wiem ze jedzie do wronek spora grupa kibicow i chcialbym wiedziec w jakich sektorach bedziecie siedziec.
pozdro
Skoro jeździsz na wszystkie mecze w Twoim regionie, to chyba powinieneś już wiedzieć
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Jedziemy do Wronek. - 19/08/2005 23:22
UWAGA kibole ze Szczecina - poczyniliśmy na naszym stadionie inwestycje żebyście znowu nie narobili takiego burdelu jak ostatnio. Wejście jest przbudowane i już wam tak do śmiechu nie będzie. I powinni was obciążyć w ogóle za te zniszczenia.
UWAGA kibole ze Szczecina - poczyniliśmy na naszym stadionie inwestycje żebyście znowu nie narobili takiego burdelu jak ostatnio. Wejście jest przbudowane i już wam tak do śmiechu nie będzie. I powinni was obciążyć w ogóle za te zniszczenia.
Wronki rulez.
to byl wasz psi obowiazek zeby wejscie bylo jak DLA LUDZI a nie jak dla karaluchow!
Wronki rulez.
Jurgen ?
zapewne, napinacz rodem z Wronek. Ami powinni oddać za bilet, bo nikt nie chcial go do kontroli i za straty moralne których doswiadczyłam 10 minut po rozpoczęciu meczu stojąc zamiast na stadionie i ogladac mecz przed plotem...
Wronki rulez.
no ty pewnie najwiecej czyniles osiolku...wsadz leb w dupe i siedz juz cicho...cieciu rozumiesz
Wronki rulez.
codziennie rano budze sie z przekonaniem ze mnie nic na tym necie juz nie zaskoczy... i jak zwykle sie myle
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.