Od 1szej minuty gra Szałek. Do tego komentator mówił że kibiców Floty jest około 300. Cały czas wchodzili w 1 połowie na sektor..
I nie wiem czy dobrze widzę, ale na dole widnieje fana Falubazu??
Ostatnio edytowany przez: GBvW, 27 lutego 2013, 17:58 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 27/02/2013 18:02
Jest ich 200-250, plus koło setka Falubazu, dobrze widzisz, na dole flaga FHZG, na tym meczu oficjalnie przybijają zgodę w miejsce układu.
Odp: Puchar Polski - 27/02/2013 19:07
Ile jeszcze ten j****y pajac małek będzie sędziować w polskiej piłce, ile jeszcze musi meczy załatwić, no ile ?!
- czerwona kartka dla gikiewicza
- gol dla floty ( ręka )
- absurdalne przedłużenie meczu o 1:50 min co wypaczyło wynik
- wiele błędnych decyzji
- spalony śląska przy dobitce Wasiluka obronionej przez Kasprzika
Odp: Puchar Polski - 27/02/2013 19:14
Małek jako ratunkowy w sytuacjach nagłych.Jesli zagrożona moze byc ekipa faworyta ktory moze nie daj Boże sobie sam nie dac radę i potem kłopot że reprezentantem Polski w pucharach bedzie nie ten co ma być.Skąd my to znamy.
.....ale.....!!!
Flota to jest przecietniak pierwszoligowy który na wiosnę z hukiem poleci w dół tabeli.Gdyby ten mecz sie nie ułożył w 1 mi. to Flota wyjechała by z bagażem bramek od słabego Śląska.Szałek niestety słaby łacznie z przereklamowanym Zalepą i Kasprzikiem.Jedynie Olszar i Aleksander coś potrafią piłkarską.Ja osobiście nie chcę takich drwali w e-klasie.
Odp: Puchar Polski - 27/02/2013 20:33
To już pytanie do kogoś ze Śląska Z tego co wiem Zagłębie chciało bilety na ten mecz, ale oficjalnie ich tam nie ma, nieoficjalnie w liczbie Falubazu jest zapewne ktoś z Lubina.
To już pytanie do kogoś ze Śląska Z tego co wiem Zagłębie chciało bilety na ten mecz, ale oficjalnie ich tam nie ma, nieoficjalnie w liczbie Falubazu jest zapewne ktoś z Lubina.
co Ty wymyślasz, Flota ma zgodę z Falubazem, Falubaz z Zagłębiem i tyle, za dużo myślisz
Odp: Puchar Polski - 27/02/2013 21:04
Co wymyślam? Napisałem co wiem, Zagłębie pytało Flotę o bilety na ten mecz, Flota nie zgodziła się i tyle. A Falubaz z Zagłębiem ma układ.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.