'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 20:37
A moze poniedzialek co nie zmienia faktu że kupował napewno...Nie chce sie przypierdalac bo i nie jednemu "international level" się zdarza piwko wypic ale w obliczu jego gry i odpierdolenia czegoś( jak zwykle) wytknąc trza..... Jedni piszą że specjalnie sie wyjebali z Pucharu, ale czy by czekali do dogrywki. Zamiast Lecha na rozgrzewkę mamy rozkmine czy my wtej lidze damy rade.....
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 20:56
czekam na dymisje Smolnego .... marzenia dopoki Mroczek nie zrozumie,ze nie stac Pogoni na ta amatorszczyzne w zarzadzaniu dopoty bedzie trwal ten cyrk,ktory skonczy sie tragicznie.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 21:18
Ameryki, Falklandów i Wysp Samoa nie odkryje, ale przyczyną porażki jest to, że mamy piłkarzy, którzy nie umieją po prostu grać w piłkę.
Poza tym oni to zrobili specjalnie, aby się skupić na ekstraklasie ! Gra w PP mogłaby przeszkodzić w trakcie sezonu, a tak mają chillout, porównywalny, do chilloutroom'u w city hall !
Coś czuję pełną emocji rundę. Tylko kurew będzie słychać więcej niż oklasków.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 21:26
Ile jeszcze meczów musi nam w pojedynkę przegrać ten mierny DREWNULL, żeby którykolwiek trener ogarnął, że nie należy mu się miejsce w składzie?! Ja się pytam, bo tu idzie szewskiej pasji dostać co ta parówa odstawia na boisku i jak czytam poza nim.
Zajebiście, była okazja pograć z fajnym rywalem w następnej rundzie - dla klubu tylko plusy, bo pewnie stadion by się ładnie zapełnił a oni przegrywają z jakimiś ogórami w miernym stylu.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 1 sierpnia 2012, 21:33 [1 raz(y)]
Robert Dymkowski nie jest już dyrektorem sportowym Pogoni
Trochę po cichu pracę w Pogoni zakończył Robert Dymkowski, w przeszłości jeden z najlepszych napastników tego klubu w latach 90-tych. Z funkcji zrezygnował sam.
Popularny "Dymek" zaangażowany był w odbudowę portowców od początku nowej inicjatywy prezesów Grzegorza Smolnego i Artura Kałużnego, czyli od 2007 roku. Pełnił w szczecińskiej drużynie funkcje dyrektora sportowego. Odpowiadał między innymi za transfery piłkarzy.
- Przestałem pełnić tę funkcję 15 września, ale to rozstanie jest na mój wniosek - przyznaje Dymkowski, który jest także radnym w Radzie Miasta z ramienia Platformy Obywatelskiej. - To wynika z moich coraz większych obowiązków w klubie i Urzędzie. Pracy jest coraz więcej, zwłaszcza przy zbliżających się wyborach. Dlatego nie chciałem, by któreś z nich były zaniedbywane.
Dymkowski zaczynał karierę w Gwardii Koszalin, później przez 11 lat grał na stadionie przy ul. Twardowskiego (z małą przerwą na występy w PAOKu Saloniki), zdobywając z Pogonią wicemistrzostwo Polski. Późnej bronił jeszcze barw Widzewa Łódź i Arki Gdynia.
Funkcja dyrektora sportowego w Pogoni jest jak na razie nieobsadzona i bardzo możliwe, że zostanie zlikwidowana.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 21:44
Na ch*j byla zmiana trenera jak sklad jest jak za Sasala: Hernani, Noll, Lawa, Budka...?! Do tego naszym zbawca ma byc Bonin - kolejny do klubu weteranow ekstraklasy, co ostatnia dobra runde mieli 7 lat temu Albo Traore, ktory przez caly poprzedni sezon strzelil jedna bramke? Czyli jest prawie tak dobry jak Vuk?
A juz dla opierdalania sie w pucharze drugi sezon z rzedu nie moze byc litosci (jak przeczytalem o naglych urazach Ediego i Kolendy od razu pomyslalem, ze gwiazdorza) - ktos powinien na kopach zostac pozegnany z tego Klubu i to szybko! Mecz z eLchem oplacal sie pod kazdym wzgledem, nawet najglupszy menago czy prezes by na to wpadl, ale nie nasi...
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 21:44
Smolny rzekomo pocisnął po nich po sparingu z Flotą. Ciekawe czy teraz cos z tym zrobi, wszak, zajebisty mecz z prawie pełną publika poszedł w pizdu. Ale maja z nas beke w Poznaniu...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 22:17
karny z dupy, ale to nie jest wymówka..nie grali nic a trzeba bylo wygrać 3-1 i wtedy moga byc takie karne. a propo skrotu na ofi. to wygląda jakbyśmy my cisnęli, prowadzili grę no i przez sędziego przegraliśmy i przez brak szczęścia propaganda działa..
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 22:34
Ja się pytam NA CHUJ on go przytrzymywał? manego, który był TYŁEM DO BRAMKI !
kurwa jego w pizde jebana mać. W B klasie mają więcej łba na karku.Dziękuje, dobranoc.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.